reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Ja nie wytrzymałam do jutra. Poszłam zrobić betę, za 1,5h wyniki. Wszystko się wyjaśni. Chyba z nerwów teraz dopadly mnie mdłości :) jak w 28dc była na poziomie 0 to w 32 dc już coś powiem o być no nie? Jak nie będzie to już nie będzie w tym cyklu :)

O jak miło 🙂 Mam 2 córeczki, starsza ma 4,5 a młodsza 1,5. Dużo osób nas pyta, czy planowaliśmy, bo trójka to już dużo i jeszcze w takim niezbyt odpowiednim czasie. Skoro z nami jest to gdzieś tam było zaplanowane i zamierzam się z tego cieszyć i kochać jak tą dwójeczkę.
A u Ciebie jaka różnica wieku?

Nie dziękuję 😜 oj tak zawzięłam sie i mam nadzieję ze wkońcu bede miala te wszystkie nieszczęścia wynagrodzone 😘❤️❤️❤️
Trzymam kciuki i napewno wszystko pójdzie o Twojej myśli 🥰 ja się tylko modlę.a żeby tą ciąża byle lepsza od poprzedniej bo tamta to był w 4 ścianach szpitala i raz odratowano mnie. Także zdecydowanie się nie było proste.

A u Ciebie jaka różnica wieku?
Córka dwa latka kończy w sierpniu A synek się urodził w marcu tego roku 😁 Także będzie mała różnica między wszystkimi dziećmi. Mam 31 lat i tak planowałam mieć 3 dzieci do 35 więc idealnie :-)
Dziś coś mam spadek formy chyba zaczynają się wkoncu ciążowe dolegliwości. W głowie mi się kręci i brzuch pobolewa.
Macie jakieś przeczucia na płeć? Mi się wydaje że będzie synek. W przyszłym tyg jak będzie serduszko to będę się umawiać na badania prenatalne jakoś na początek września to jest szansa że poznam płeć. Będzie to już po 12 tyg.

reklama
Koleżanka mieszka w Niemczech i tam też są możliwe porody domowe ale mają umowę ze szpitalem który jest poinformowany o porodzie i w razie czego karetka jest w gotowości.

Do góry