reklama
Trudno powiedzieć bo to różnie wychodzi. Jedne w 5 tyg mają serduszko już a inne nie. Czasem w 4 tyg też jeszcze nie wiadomo czy ciąża jest czy nie ma. Ja spróbuję w następnym tyg iść i też nie wiem czy coś wogole będzie wiadomoPowiedzcie mi w którym tyg najlepiej wybrać się na 1 wizytę. Wg kalkulatora mam 4+2. Za tydzień zaczynam urlop i chciałabym się wtedy wybrać Ale nie wiem czy nie za wcześnie będzie? Jak myślicie
Marvelka89
Fanka BB :)
To witaj w klubie czujesz sie jak ja mnie jeszcze glowa rozbolała . Ale nie leżę muszę ogarnąć dom. Dzis mężuś wraca na 3 tygodnie i chce miec dom wyczyszczony zeby nie latać pozniej nic nie robić tylko sie urlopowaćChyba się dziewczyny przechwaliłam brakiem mdłości, dziś wstałam, wypiłam kawę, zjadłam tosta i leżę w łóżku i sie modlę, żeby sie nie porzygac i dobrze, bo ostatnio jadłam jak głupia...
A kiedy mialas okres? Jesli 6 tyg temu to bardzo mozliwe ze zobaczysz zarodek z serduszkiemJa przyjechałam na zakupki i jestem w kfc.. uwielbiałam te stripsy a teraz tak średnio mi podchodzą a frytki fuuu Czekam na odbiór bety, nie robiłam bety tydzień ale jutro gin wiec stwierdziłam ze powtórzę przed wizyta.. u mnie 6+3d ☺ myślicie ze jutro juz coś zobaczę?
Ja mam rano lekki mdłości ale bez wymiotow za to wieczorem nadrabiam wymiotami i to konkretnie że już w pewnym momencie padam na twarz i zasypiam. Piersi bolą nie jakoś bardzo ale bolą mówi zapachu odrzucają nawet płyn do naczyń mi nie pasujeJa mam mdłości non stop w Twojej skali pewnie 2/10. Bez wymiotów. Piersi są tkliwe. Jak synek biegnie się przytulić to instynktownie je zasłaniam.. ale nie bolą.
Brakiem objawów lub lekkimi objawami też nie ma co się tak bardzo martwic. Każda ciąża jest inna. Jestem na grupie z dziewczynami z którymi byłam na grupach staraczkowych. Połowa nie miała żadnych objawów a mają zdrowe i silne ciąże[emoji846]
YOUstynka
Aktywna w BB
Ja na razie masakra. Mega mdłości i dziś nawet pojawiły się wymioty. Nic nie mogę zjeść. Jem na siłę. A to dopiero 5tc6dc. Mam nadzieje ze po1 trymestrze trochę odżyje. Zazdroszczę Wam dziewczyny że czujecie się dobrze, możecie jeść. Za tydz mam gina. Jutro jadę na badania, które mi pierwsze zlecił. No i ja już niestety od tyg na l4 bo nie dawałam radyDziewczyny jak z tymi waszymi mdlosciami. Macie caly dzien? Tylko rano czy raczej wieczorem. Czy moze wcale. Ja mam delikatne momentami. Powiem wam ze jakby mialobyc dobrze i czula bym sie tak jak teraz, to moge co chwila w ciazy byc. Jedynie dzis to piersi mnie mocniej bolą. Mdłości, raczej w skali 10 to mam 1 czasami 2, czyli momentami mnie zemdli. A rano jak sie czujecie? Bo ja wrecz dobrze, tylko jeden raz sie zle czulam... A tak wstaje jdm jakas kanapke od razu i mała delikatna kawa rozpuszczalna z mlekiem. I nic nie odrzuca mnie od niczego. Brzuszek juz nie boli. Mam nadzieje ze poprostu dobrze znoszę ciążę
Jak wasze samopoczuci? Jestem bardzo ciekawa czy dobre samopoczucie jest u wiekszosci chociaz
Dzisiaj mam lekkie pobolewania podbrzusza ale wiem że to normalne i trzeba przetrwać... synowi idą 4 i 5 i jest nie zła maruda i tylko mama i mama hehe a co tam u Was jak się czujecie ??
reklama
Marvelka89
Fanka BB :)
Najgorsze jest te osłabienie. Rano wstałam jak skowronek... Ale po tej kawcw mnie zamuliło i niby sprzatam cały dom (160m) ale chodzę jak ścięta . Tylko ze tez pogoda się u nas zmieniła wczoraj upał a dzis 16 stopni i deszczA ja mam mega lenia, jestem osłabiona i nie mam na nic wielu. Najchętniej poszłabym spac. Może to po tej nocy, nie wiem. Ale jestem opadnięta z sił, myślę żeby zrobić sobie latte ale na samą myśl mi nie dobrze.