Super sesja17.09. pykło mojemu Tomkowi pół roku I pokusiłam się na małą sesyjkę własnymi siłami
reklama
Figola3
Fanka BB :)
dzięki wszystkie nasze marcowe dzieciaczki są cudowne jedyne w swoim rodzajuCudowna Chyba drobinka z niej również jak moja Iga?
tak, szczuplutka jest, dokładnie jak twoja Iga. a u nas tak wszyscy - wysocy i szczupli to ona też taka będzie, innej opcji nie przewiduję
Piękne te nasze dzieci wszystkie razem i każde z osobnai Dominika was wita
Zobacz załącznik 1318409
Mary2094
Jaka słodziutka malutka, jakie piękne pełne usta!Dziękuję za przyjęcie .
Postaram się w skrócie streścić te 9 miesięcy . Początek ciąży był stresujący, bo w 6t wylądowałam z silnym krwawieniem na ip . Ówczesny ginekolog zasugerował, że to poronienie i żeby od razu jechać do szpitala.. Na szczęście jego diagnoza nie potwierdził się, a powód krwawienia nie został wyjaśniony. Po raz pierwszy właśnie w szpitalu zostało uwidocznione bicie ❤. Potem były mdłości i wymioty , ale ciąża przebiegała dobrze . Lili urodziła się malutka, bo miała 3190 i 54 cm. Natomiast przez pierwszy miesiąc przybrala prawie 2kg... Pediatra 3 razy dopytywała, czy aby kp .
Karmilam piersią 4 msc, potem nastał kryzys. Mała za nic nie chciała piersi, próbowałam wszystkiego, poddałam sie i zaczęliśmy przygodę z mm. Aktualnie Lilka waży 8400 i ma 67cm za tydzień kończymy pół roku
Powiem szczerze dobrze ze sie nie potwierdziły słowa lekarza. Masz taką cudowną kruszynę!
E
ecza
Gość
Ja zamawiałam raz....szczerze nie czytałam żadnych opinii wcześniej i może dobrze bo pewnie bym myślała czy zamówićA z zamówieniem nie było żadnego problemu....przyszło nawet wcześniej niż było napisaneTeraz to ma przyjść 27 września więc napiszę od razu jak tylko otrzymam zamówienieMatko dobrze ze ktos tu zamawiał z next! Jak z zamówieniami? Bo się różnych opinii naczytalam. Piękne mają body I kilka z UK mam. Kilka razy chciałam zamawiać ale te opinie..
Superrr......no to jak nic Iga musi się postaraćJa się muszę pochwalić bo pęknę Tusia dziś sama usiadła od siebie coś fantastycznego!
Mama_Mii2021
Tu mój mały, kochany urwisek Antoś
No cześć kawalerze. Uroczy chłopiec
Mama_Mii2021
17.09. pykło mojemu Tomkowi pół roku I pokusiłam się na małą sesyjkę własnymi siłami
Tylko całować
Mama_Mii2021
Witam Was wszystkie serdecznie .
Przyznam szczerze, że śledzę ten wątek już bardzo długi czas, jednakże nigdy nie miałam odwagi udzielić się publicznie . Myślę że czas to w końcu zmienić . Mam nadzieję, że będę mogła dołączyć do tego zacnego grona . Wasze historie, rady, cenne wskazówki nieraz pomogły mi w wychowaniu mojej latorośli. Miałam być kwietniową mamą , los chciał inaczej i moja pierwsza córeczka pojawiła się na świecie 26.03 przez cc, nazywa się Lili .
Witamy Cię serdecznie
reklama
Słodka maleńka i jakie ma piękne usteczkaDziękuję za przyjęcie .
Postaram się w skrócie streścić te 9 miesięcy . Początek ciąży był stresujący, bo w 6t wylądowałam z silnym krwawieniem na ip . Ówczesny ginekolog zasugerował, że to poronienie i żeby od razu jechać do szpitala.. Na szczęście jego diagnoza nie potwierdził się, a powód krwawienia nie został wyjaśniony. Po raz pierwszy właśnie w szpitalu zostało uwidocznione bicie ❤. Potem były mdłości i wymioty , ale ciąża przebiegała dobrze . Lili urodziła się malutka, bo miała 3190 i 54 cm. Natomiast przez pierwszy miesiąc przybrala prawie 2kg... Pediatra 3 razy dopytywała, czy aby kp .
Karmilam piersią 4 msc, potem nastał kryzys. Mała za nic nie chciała piersi, próbowałam wszystkiego, poddałam sie i zaczęliśmy przygodę z mm. Aktualnie Lilka waży 8400 i ma 67cm za tydzień kończymy pół roku