reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Kupiłam Idze nowe pajace w większym rozmiarze....te środkowe będą jej idealnie pasować do tapety w pokoju:)
Uwielbiam śpiochy z next:)
No i jeszcze takie...cudne są...
Śliczne są, ale dla mnie automatycznie odpadają pajace z zapinaniem na boku, w sensie na jedną nogę, bo one nie mają odpinania między nogami i przebieranie pampersa to jest straszne, bo ja musiałam cała ją odpinać po szyję by wyciągnąć druga nogę..

Ostatnia edycja:
reklama
Ja zamawiałam raz....szczerze nie czytałam żadnych opinii wcześniej i może dobrze bo pewnie bym myślała czy zamówić:)A z zamówieniem nie było żadnego problemu....przyszło nawet wcześniej niż było napisane:)Teraz to ma przyjść 27 września więc napiszę od razu jak tylko otrzymam zamówienie:)

Superrr......no to jak nic Iga musi się postarać🙂

Ja musze powiedzieć Nastce że Iga ma zęby i że ma już czym ugryźć 😃

Dziewczyny kiedy przesiadacie swoje maluszki do spacerówki ? Jakiej firmy macie te spacerówki ?
Ja chce teraz coś kupić, ale nie mogę się zdecydować. Pomożecie ? 😊😉💜🦋
My już od ok miesiąca wozimy w spacerówce. Kupiliśmy Baby design - look air (kolor ciemny granat) . Bardzo leciutki i cichy wózek.

Śliczne są, ale u dla mnie automatycznie odpadają pajace z zapinaniem na boku, w sensie na jedną nogę, bo one nie mają odpinania między nogami i przebieranie pampersa to nie straszne, bo ja musiałam cała ją odpinaćcpo szyję by wyciągnąć druga nogę..
Ja też średnio lubię jak jest na boku ale tam tylko jedna sztuka jest taka a reszta fajnie przez środek:)
Ja musze powiedzieć Nastce że Iga ma zęby i że ma już czym ugryźć 😃
Dokładnie...jak jej masowałam ostatnio dziąsła to "boleśnie" zameldował się jeden z zębów na moim palcu 😳
😂

My już od ok miesiąca wozimy w spacerówce. Kupiliśmy Baby design - look air (kolor ciemny granat) . Bardzo leciutki i cichy wózek.
Też się zdecydowałam na wózek baby design tyle że 4air :). Wersja 2w1, póki co mam gondole, ale wersja spacerowa już się prosi o wyjęcie 😅😅. Potwierdzam że wozek jest leciutki, zgrabny, prosty w obsłudze i nadaje się do jazdy po ciężkich terenach 😉.

My tu mamy samych przystojnych chłopczyków i same śliczne dziewczynki 😍
Uroczy 🥰
Widzę, że macie matę z Lionelo, my mamy ta sama gwiazdkę i lustereczko 😁
No dokładnie, dobrze wypatrzyłaś😁 Chociaż mata już poszła w zapomnienie bo mały teraz na puzzlach piankowych teraz się tarza 😄 Ale zabawki się przydają nadal.

reklama
Ja też średnio lubię jak jest na boku ale tam tylko jedna sztuka jest taka a reszta fajnie przez środek:)

Dokładnie...jak jej masowałam ostatnio dziąsła to "boleśnie" zameldował się jeden z zębów na moim palcu 😳
😂
Ja jestem ciekawa czy sprawa z zębami będzie mieć swój finał czy będzie kurcze przeziębienie

Do góry