reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

My też nie byliśmy u fizjoterapeuty ani razu😉a czkawke np. dostaje jak leży na brzuchu 🙈

a idziecie ponownie na usg bioderek?

U nas było wszystko ok. Ale jeszcze się rozwijały wiec lekarz wpisał, że kontrola na życzenie i się zastanawiam czy iść bo w sumie nic mnie nie niepokoi ale z drugiej strony może warto sprawdzić.
A Wy jak robicie?
Ja nie byłam na kontroli, ale będę szła, tylko nie wiem kiedy 😅 Bo my chcemy iść do tego radiologa, który nam wykrył guz unaczyniony na szyi i skierował na onkologie. Jest mega dobry i u niego też robiłam usg przezciemiaczkowe i usg bioderek i było ok wszystko. A ten radiolog jest w Chorzowie, 100 km od nas i przyjmuje tylko we wtorki więc nie zawsze da się tak umówić.

reklama
daj spokój to nie rodzina królewska 😂 a wy nie robicie nic nie etycznego.
moja kuzynka to była bezczelna napisała wprost min 1 tys😂😂😂
oczywiście na wesele

Ooooo grubo laska poszła....po całości....zastanowiłabym się 3 razy czy iśc czy nie na takie wesele:)
a idziecie ponownie na usg bioderek?
Tak my idziemy w środę...niby na pierwszych było wszystko oki ale neonatolog wypisała skierowanie na drugie , że trzeba sprawdzić...no to idziemy:)

Nie poszłabym na takie wesele 😂 ale polot laska miała
Też bym nie poszła. Moim zdaniem to jest egoistyczne zapraszać kogoś na wesele i żądać, że minimum 1 tyś w kopercie ( żeby się zwróciło i jeszcze mieli dużo ). Na wesele zaprasza się bliskich i znajomych, z którymi chce się wspólnie spędzić ten wspaniały dzień, a nie po to by zarobić.
oczywiście że nie poszliśmy jeszcze było napisane że dzieci nie wskazane 😂😂😂
raczej 12+
no my i tak w tym czasie nie chodziliśmy z naszym wczesniakiem więc olałam😂😂😂
I prawidłowo. Przy małym dziecku jest wystarczająco wydatków, tym bardziej przy wczesniaczku gdzie trzeba wydawać mnóstwo kasy na prywatnych specjalistów..

A czemu chodzicie do fizjoterapeuty? Z każdym bobasem trzeba się wybrac🤔
U fizjoterapeuty nie byłam z żadną trójką zaś u ortopedy owszem jak młody miał 4 tyg jak go brałam do odbicia czułam że coś z bioderkiem było nie tak jakby prawa strona opór robiła i faktycznie na usg widać było gołym okiem że miałam rację 4 tyg ćwiczyłam mu bioderka i obyło się bez pieluchy ortopedycznej... Teraz mam przyjść na kontrol jak zacznie raczkować. Jak widzisz że coś się dzieje to jak najbardziej trzeba skontrolować 😊

Też bym nie poszła. Moim zdaniem to jest egoistyczne zapraszać kogoś na wesele i żądać, że minimum 1 tyś w kopercie ( żeby się zwróciło i jeszcze mieli dużo ). Na wesele zaprasza się bliskich i znajomych, z którymi chce się wspólnie spędzić ten wspaniały dzień, a nie po to by zarobić.

I prawidłowo. Przy małym dziecku jest wystarczająco wydatków, tym bardziej przy wczesniaczku gdzie trzeba wydawać mnóstwo kasy na prywatnych specjalistów..
My z mężem nie liczyliśmy na zwrot z kopert, chcieliśmy aby się wszyscy dobrze bawili i ten dzień dobrze wspominali. A w kopertach by mogło być nawet 0zł. Trochę to świńskie żądać min. 1 tys, skoro nie każdego stać aby taka kwotę. Więc sądzę że na tym weselu się bawiło wąskie grono 😂

reklama
My z mężem nie liczyliśmy na zwrot z kopert, chcieliśmy aby się wszyscy dobrze bawili i ten dzień dobrze wspominali. A w kopertach by mogło być nawet 0zł. Trochę to świńskie żądać min. 1 tys, skoro nie każdego stać aby taka kwotę. Więc sądzę że na tym weselu się bawiło wąskie grono 😂
no i słusznie ale powiem Wam, że my od urodzenia małego chyba z 5 zaproszeń odmówiliśmy zresztą nigdzie nie byliśmy to ludziska teraz mają wymagania konkret - może to po pandemii 😂
a to wesele wcale nie takie złe z tego co wiem od siorki to ok 60 osób głównie po stronie pana młodego ahh bogaccy 😂

Do góry