reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
A co z czkawkami dalej macie z nimi problem.? Moja córka jak na przykład zasnąć nie może to tak wyrzeka i dostaje czkawki. Już mnie męczą bo zdarzają się nawet 3 razy dziennie
Też czkawka nadal obecna...jest dzień , że jej nie ma...za to w następny ze 4 razy nawet...
A czemu chodzicie do fizjoterapeuty? Z każdym bobasem trzeba się wybrac🤔
Oj nie trzeba z każdym...jak zauważysz jakieś nieprawidłowości...Ty lub lekarz...np asymetrię...

no my już długo chodzimy mam wcześniaka więc ma co nadrabiać 😉 najpierw było z asymetria ale teraz to obręcz szyjna ma za sztywna lubi się bawić z p. Asia na piłce jak mu robi masaże, to tylko raz w tyg ale lubimy do niej chodzić pokazuje mi jak go rozwijać w dobrym kierunku 😜 narazie do końca lipca a potem wyjeżdżamy wkoncu 🙄

A co z czkawkami dalej macie z nimi problem.? Moja córka jak na przykład zasnąć nie może to tak wyrzeka i dostaje czkawki. Już mnie męczą bo zdarzają się nawet 3 razy dziennie
Codziennie, u moich dzieci to norma po zrobieniu siku, ale małej to nie przeszkadza 😉
Będę wdzięczna jak podzielisz się opinią fizjoterapeuty 🙂
Moja szwagierka stwierdziła, że dziecko się dobrze rozwija i to normalne (tez mnie niepokoiło, bo podnosi tsk główkę prawie od początku). Ona jest fizjo.
Jak Cię albo lekarza coś niepokoi. Ja poszłam bo mam w rodzinie i mogę se sprawdzić 🙈🙈🤣

moim zdaniem napiszcie ale nie pisałabym tak wprost że kasa (generalnie nikt tego nie lubi) tylko
napisałabym że waszym marzeniem dla Neli jest zrobienie kącika zabaw w którym Nela będzie mogła rozwijać się i swoje zainteresowania jeżeli chcecie być częścią tego marzenia i pomóc nam spełnić dla niej marzenie prosimy o symboliczny prezent w postaci gotówki. Dziękujemy.
bla bla coś w tym stylu no wiesz o co chodzi 😂
ludzie chętniej przyjmują wiadomości jako się ich o coś prosi i przedstawia historię wtedy czują się ważni i są chętni do pomocy...
ja teraz pisałam mojej siostrze na komunię dla małego bo też chciała kasę i mały dostał samą kasę + medalik i jaka drobne rzeczy
....kurde aż szkoda że nie robię żadnych party😂😂😂
No jasne, o to mi chodziło, że napisać to w taki fajny sposób i przedstawić co planujemy 😀 wiadomo, że nie napisze, że wolimy kasę niż prezent i tyle 😅 Pytałam czy po prostu ogólnie wypada na Chrzciny coś takiego zaznaczyć 😉

Moja to ma jeszcze czkawki, bo dużo powietrza łyka na początku picia i się non stop wierci, albo jak ja przebieram i jest chłodniej to wtedy też 😅 ale mi nie przeszkadzają, poczka sobie i przestanie 😁

No jasne, o to mi chodziło, że napisać to w taki fajny sposób i przedstawić co planujemy 😀 wiadomo, że nie napisze, że wolimy kasę niż prezent i tyle 😅 Pytałam czy po prostu ogólnie wypada na Chrzciny coś takiego zaznaczyć 😉
daj spokój to nie rodzina królewska 😂 a wy nie robicie nic nie etycznego.
moja kuzynka to była bezczelna napisała wprost min 1 tys😂😂😂
oczywiście na wesele😜

My też nie byliśmy u fizjoterapeuty ani razu😉a czkawke np. dostaje jak leży na brzuchu 🙈

a idziecie ponownie na usg bioderek?

U nas było wszystko ok. Ale jeszcze się rozwijały wiec lekarz wpisał, że kontrola na życzenie i się zastanawiam czy iść bo w sumie nic mnie nie niepokoi ale z drugiej strony może warto sprawdzić.
A Wy jak robicie?

Ostatnia edycja:
My też nie byliśmy u fizjoterapeuty ani razu😉a czkawke np. dostaje jak leży na brzuchu 🙈

a idziecie ponownie na usg bioderek?

U nas było wszystko ok. Ale jeszcze się rozwijały wiec lekarz wpisał, że kontrola na życzenie i się zastanawiam czy iść bo w sumie nic mnie niepokoi ale z drugiej strony może warto sprawdzić.
A Wy jak robicie?
my byliśmy już 3 razy i nic niepokojącego teraz jak zacznie raczkować 🤪😜

reklama
daj spokój to nie rodzina królewska 😂 a wy nie robicie nic nie etycznego.
moja kuzynka to była bezczelna napisała wprost min 1 tys😂😂😂
oczywiście na wesele😜
No i w sumie masz rację 😊 Przecież dla nich to nic nie zmieni czy coś kupią czy dadzą kasę, a dla nas tak, no sobie zrobimy po swojemu 😁
Hahaha, ja pitolę, to faktycznie bezczelna 😂 1 tys rozumiem od mega bliskich, ale kuzynostwo i dalsza rodzina to chyba za duże Wymagania 😝

Do góry