reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
A co z czkawkami dalej macie z nimi problem.? Moja córka jak na przykład zasnąć nie może to tak wyrzeka i dostaje czkawki. Już mnie męczą bo zdarzają się nawet 3 razy dziennie
Też czkawka nadal obecna...jest dzień , że jej nie ma...za to w następny ze 4 razy nawet...
A czemu chodzicie do fizjoterapeuty? Z każdym bobasem trzeba się wybrac🤔
Oj nie trzeba z każdym...jak zauważysz jakieś nieprawidłowości...Ty lub lekarz...np asymetrię...

no my już długo chodzimy mam wcześniaka więc ma co nadrabiać 😉 najpierw było z asymetria ale teraz to obręcz szyjna ma za sztywna lubi się bawić z p. Asia na piłce jak mu robi masaże, to tylko raz w tyg ale lubimy do niej chodzić pokazuje mi jak go rozwijać w dobrym kierunku 😜 narazie do końca lipca a potem wyjeżdżamy wkoncu 🙄

A co z czkawkami dalej macie z nimi problem.? Moja córka jak na przykład zasnąć nie może to tak wyrzeka i dostaje czkawki. Już mnie męczą bo zdarzają się nawet 3 razy dziennie
Codziennie, u moich dzieci to norma po zrobieniu siku, ale małej to nie przeszkadza 😉
Będę wdzięczna jak podzielisz się opinią fizjoterapeuty 🙂
Moja szwagierka stwierdziła, że dziecko się dobrze rozwija i to normalne (tez mnie niepokoiło, bo podnosi tsk główkę prawie od początku). Ona jest fizjo.
Jak Cię albo lekarza coś niepokoi. Ja poszłam bo mam w rodzinie i mogę se sprawdzić 🙈🙈🤣

moim zdaniem napiszcie ale nie pisałabym tak wprost że kasa (generalnie nikt tego nie lubi) tylko
napisałabym że waszym marzeniem dla Neli jest zrobienie kącika zabaw w którym Nela będzie mogła rozwijać się i swoje zainteresowania jeżeli chcecie być częścią tego marzenia i pomóc nam spełnić dla niej marzenie prosimy o symboliczny prezent w postaci gotówki. Dziękujemy.
bla bla coś w tym stylu no wiesz o co chodzi 😂
ludzie chętniej przyjmują wiadomości jako się ich o coś prosi i przedstawia historię wtedy czują się ważni i są chętni do pomocy...
ja teraz pisałam mojej siostrze na komunię dla małego bo też chciała kasę i mały dostał samą kasę + medalik i jaka drobne rzeczy
....kurde aż szkoda że nie robię żadnych party😂😂😂
No jasne, o to mi chodziło, że napisać to w taki fajny sposób i przedstawić co planujemy 😀 wiadomo, że nie napisze, że wolimy kasę niż prezent i tyle 😅 Pytałam czy po prostu ogólnie wypada na Chrzciny coś takiego zaznaczyć 😉

Moja to ma jeszcze czkawki, bo dużo powietrza łyka na początku picia i się non stop wierci, albo jak ja przebieram i jest chłodniej to wtedy też 😅 ale mi nie przeszkadzają, poczka sobie i przestanie 😁

No jasne, o to mi chodziło, że napisać to w taki fajny sposób i przedstawić co planujemy 😀 wiadomo, że nie napisze, że wolimy kasę niż prezent i tyle 😅 Pytałam czy po prostu ogólnie wypada na Chrzciny coś takiego zaznaczyć 😉
daj spokój to nie rodzina królewska 😂 a wy nie robicie nic nie etycznego.
moja kuzynka to była bezczelna napisała wprost min 1 tys😂😂😂
oczywiście na wesele😜

My też nie byliśmy u fizjoterapeuty ani razu😉a czkawke np. dostaje jak leży na brzuchu 🙈

a idziecie ponownie na usg bioderek?

U nas było wszystko ok. Ale jeszcze się rozwijały wiec lekarz wpisał, że kontrola na życzenie i się zastanawiam czy iść bo w sumie nic mnie nie niepokoi ale z drugiej strony może warto sprawdzić.
A Wy jak robicie?

Ostatnia edycja:
My też nie byliśmy u fizjoterapeuty ani razu😉a czkawke np. dostaje jak leży na brzuchu 🙈

a idziecie ponownie na usg bioderek?

U nas było wszystko ok. Ale jeszcze się rozwijały wiec lekarz wpisał, że kontrola na życzenie i się zastanawiam czy iść bo w sumie nic mnie niepokoi ale z drugiej strony może warto sprawdzić.
A Wy jak robicie?
my byliśmy już 3 razy i nic niepokojącego teraz jak zacznie raczkować 🤪😜

reklama
daj spokój to nie rodzina królewska 😂 a wy nie robicie nic nie etycznego.
moja kuzynka to była bezczelna napisała wprost min 1 tys😂😂😂
oczywiście na wesele😜
No i w sumie masz rację 😊 Przecież dla nich to nic nie zmieni czy coś kupią czy dadzą kasę, a dla nas tak, no sobie zrobimy po swojemu 😁
Hahaha, ja pitolę, to faktycznie bezczelna 😂 1 tys rozumiem od mega bliskich, ale kuzynostwo i dalsza rodzina to chyba za duże Wymagania 😝

Do góry