reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

A ja tym bardziej bym poszła, tylko po to żeby zobaczyć czy będą jeszcze jakieś cyrki, ale do koperty dałabym 100zł z tak chamsko doklejonym taśmą klejącą zerem 😂 za to wysmarowałabym najdłuższe i najpiękniejsze życzenia jakie bym była w stanie wymyśleć-w końcu kartki z życzeniami po to są, a nie tylko żeby pieniądze schować 😜 i jakby się kuzynka uniosła o to, to tylko więcej śmiechu bym miała 😜
Nie głupi pomysł 😂😂😂

reklama
A ja tym bardziej bym poszła, tylko po to żeby zobaczyć czy będą jeszcze jakieś cyrki, ale do koperty dałabym 100zł z tak chamsko doklejonym taśmą klejącą zerem 😂 za to wysmarowałabym najdłuższe i najpiękniejsze życzenia jakie bym była w stanie wymyśleć-w końcu kartki z życzeniami po to są, a nie tylko żeby pieniądze schować 😜 i jakby się kuzynka uniosła o to, to tylko więcej śmiechu bym miała 😜
Hahahah, dobry pomysł 😂 pieniądze liczą i tak po weselu 😂

Czy wasze maluchy też są takie jękliwe😳moja jest cudownym dzieckiem nie płacze ale za to jęczy 😂 poleży chwile i już są stęki jęki jakby zmęczona była i znudzona. Zapewniam atrakcje zmieniam zabawki a ta dalej swoje 😜kiedy będzie koniec noszenia na rękach heh

Czy wasze maluchy też są takie jękliwe😳moja jest cudownym dzieckiem nie płacze ale za to jęczy 😂 poleży chwile i już są stęki jęki jakby zmęczona była i znudzona. Zapewniam atrakcje zmieniam zabawki a ta dalej swoje 😜kiedy będzie koniec noszenia na rękach heh
uzbroi się w cierpliwość bo my 5 ms w poniedziałek i nadal to wszystko występuje do tego zaczął ząbkować wczoraj i dzisiaj to jakiś koszmar był na szczęście weekend i Maż ruszył z pomocą chwilą oddechu 😜😍
mogę wkońcu napić się ciepłej kawy ☕

U nas to samo, od wczoraj takie dąsy, marudzenie. Rączki w buzi, ale nie ssane, tyko takie tarcie dziąsełek właśnie. Często też uszka pociera.
Tak było z tymi dąsami do wczoraj. Wczoraj jeszcze 37 ,0 stopni miała. Dziś wszystko ustąpiło,. Dziecina zadowolona, uśmiechnięta. Policzę za ile dni, tygodni jej ząbki wyjdą, nie wiem czy taki stan z ząbkami łączyć. Cieszę się, że już przeszło. A jak u Ciebie?

uzbroi się w cierpliwość bo my 5 ms w poniedziałek i nadal to wszystko występuje do tego zaczął ząbkować wczoraj i dzisiaj to jakiś koszmar był na szczęście weekend i Maż ruszył z pomocą chwilą oddechu 😜😍
mogę wkońcu napić się ciepłej kawy ☕
Czasami to ciężko uzbroić się w cierpliwość. Jak ja czekam na moment kiedy mała sama usiądzie albo raczkować. Bo ona nie lubi lezec, najlepiej jak się ją nosi ale swoje wazy to już nie jest tak lekko . A jak cały dzień słucham eee i eeee to już głowa pęka i do tego ten upał nam nie pomaga😜a my mamy weekend i tez bym się cieszyła ale mój mąż jutro na calu dzień wybiera się na ryby 😅

O tak atrakcje muszą być i co jakiś czas trzeba je zmieniać 😅 z tym ze ja przenoszę z łóżeczka do kosza mojżesza, potem mata jak biore na ręce to siedzę i kładę go sobie na kolana albo razem się kładziemy na kanapę pokazuje mu zabawki itp, unikam noszenia bo gdzie tu jeszcze dobre pół roku 🙈

O tak atrakcje muszą być i co jakiś czas trzeba je zmieniać 😅 z tym ze ja przenoszę z łóżeczka do kosza mojżesza, potem mata jak biore na ręce to siedzę i kładę go sobie na kolana albo razem się kładziemy na kanapę pokazuje mu zabawki itp, unikam noszenia bo gdzie tu jeszcze dobre pół roku 🙈
Ja tez unikam noszenia jak mogę bo boli mnie kręgosłup. Wybieram sie do fizjo uroginekologicznego jak Sójka za morze, a plecy codziennie mnie nie powiem ze bolą bo one juz za przeproszeniem w odcinku krzyżowym jebią. Tak więc gdzie mogę tam malutką kładę i z nią się kładę albo z nią się bawię. Cieszę się że coraz dłużej w łóżeczku sama sobą się zajmię, bo mogę szybko coś zrobic albo nawet kawę wypić.

reklama
O matko kamień z serca... a już myślałam ,że tylko moja taka maruda....niby się cieszy a za chwilę....eee....eee....eee i matka gdyby umiała to by na głowie stała a i tak pewnie byłoby eeee....

Też unikam noszenia jak ognia bo jestem z nią sama i już chyba bym w ogóle oszalała..też przenoszę z kanapy na matę...z maty na inne miejsce na kanapie...i super byłoby gdyby bujaczek jeszcze polubiła ale on ją parzy...a raczej dwa

Do góry