reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Uff bo juz prawie zawał miałam😜nas i tak drogo te nasze dzieciaczki kosztowały ale warto było 😃za którym razem wam się udało IVF? Bo my dwie pełne procedury przeszliśmy 😉
Wcześniej naturalnie 2 poronienia a potem 3 razy IVF i poszło chyba dzieki pandemia pracowałam z domu na wszystko miałam czas 😜 a kasy to już nie liczę...☹️ wy w jakiej klinice my w Invicta.

reklama
Myślałam ze kryzys minął a tu przeliczyłam się😔mała jest wiecznie rozdrażniona i ma taki płacz zaczyna się od jakby takiego kaszlu a potem wyrzekający 😔nie wiem co jej może być nie mam już siły czekać na lepsze dni
to minie u nas też tak było teraz czasem też się zdaży odkaszlnięcie i płacz nie wiadomo z czego, trzeba szybko uspokoić bo jak nie to potem trans wpada i nie ma przebacz 😬

QUOTE="Natulia, post: 21136421, member: 199492"]
Myślałam ze kryzys minął a tu przeliczyłam się😔mała jest wiecznie rozdrażniona i ma taki płacz zaczyna się od jakby takiego kaszlu a potem wyrzekający 😔nie wiem co jej może być nie mam już siły czekać na lepsze dni
A spacer tez nie pomaga? Bo u nas tez ostatnio w dzień gorzej śpi i marudzi nieraz w domu ale jak wyjdziemy na zewnątrz to śpi jak suseł😉
[/QUOTE]
Śpi ale to wertepy muszą być a ja za miastem mieszkam i u nas tak wieje że czasami nie da się wyjść na dwór. Mam wrażenie ze marudzi ze zmęczenia ciężko jej zasnąć.

A może to pleśniawki ?! Wcześniej miałam lek pediatra dała profilaktycznie bo nie wiedziała czy to na pewno to . A są jakieś leki bez recepty dla takiego malucha .

A może to pleśniawki ?! Wcześniej miałam lek pediatra dała profilaktycznie bo nie wiedziała czy to na pewno to . A są jakieś leki bez recepty dla takiego malucha .
a znalazła u niej te pleśniawki? co za pediatra który przepisuje leki profilaktycznie😕 ona to powinna wiedzieć. To co całą aptekę teraz masz władować w bobasa🤦‍♀️.
Masz zdrowego bobasa daj spokój w jakim wieku? Może przechodzicie właśnie skok
drugi skok - ok 8 tydz.
trzeci skok - od 10-12 tyg tak 3 tygodnie i raz jest lepiej raz gorzej.
u nas było tak, że np uśmiechał się do nas, bąble ze śliny robił, coś tam próbował z siebie wykrztusić poczym nagle w taki płacz nie do ukojenia 🥵 (masakra to była i skończyła się)
teraz ma 13 tc I czuje, że dopiero w tym tyg odpoczywam 😍 jest porostu Kochany ale wiem że nie na długo bo w piątek bierze 2 dawkę szczepionek w tym rota ale już wiem po pierwszej co mnie czeka więc uzbrajam się😂

reklama
a znalazła u niej te pleśniawki? co za pediatra który przepisuje leki profilaktycznie😕 ona to powinna wiedzieć. To co całą aptekę teraz masz władować w bobasa🤦‍♀️.
Masz zdrowego bobasa daj spokój w jakim wieku? Może przechodzicie właśnie skok
drugi skok - ok 8 tydz.
trzeci skok - od 10-12 tyg tak 3 tygodnie i raz jest lepiej raz gorzej.
u nas było tak, że np uśmiechał się do nas, bąble ze śliny robił, coś tam próbował z siebie wykrztusić poczym nagle w taki płacz nie do ukojenia 🥵 (masakra to była i skończyła się)
teraz ma 13 tc I czuje, że dopiero w tym tyg odpoczywam 😍 jest porostu Kochany ale wiem że nie na długo bo w piątek bierze 2 dawkę szczepionek w tym rota ale już wiem po pierwszej co mnie czeka więc uzbrajam się😂

Dzięki za pocieszenie. Dziś 10 tydzień i właśnie siedzę przy łóżeczku bo zasnąć nie może i ssie piąstkę bo dydek ble. Mam wrażenie że cały czas jest ten skok 😂😂

Do góry