Oj tak. Niby wstaję wyspana Ale moja euforia trwa chwilę i zaraz dopada mnie zmęczenie i sennośćJestem wlansie w pracy, zasypiam na stojąco aż wstyd bo co chwile ziewam Was tez to dręczy?
reklama
Mamy te same obawy. Też bardzo długo się zastanawiałam, konsultowałam. Potem był czas że namawiałam narzeczonego Ale nie chciał, bo powiedział że nie da rady mi w niczym pomóc przy obecnej pracy. Ale jak miesiąc temu ta ciąża była dla nas zaskoczeniem to bardzo się ucieszył. Postanowiliśmy że się postaramy. Też bardzo się boję powtórki z tego co może być. Ale teraz już wiem na co mam zwracać uwagę. U mnie też cesarska była na to i teraz. Z kolei jedni mówią że na pewno się pojawi inni że 85% szans, A jeszcze te dziewczyny które miały zespół HELLP w pierwszej ciąży i zaszły w drugą nie miały żadnych objawów i ciąża zakonczyła się dobrze. Miejmy nadzieję, że w naszych przypadkach będzie równie dobrzeMiałam duży dylemat czy zacząć się starać o drugiego maluszka, bardzo chciałam mieć zawsze dwójkę i marzę o tym, żeby się udało i żeby było wszystko dobrze, ale boję się powtórki z pierwszego porodu, gdzie cięcie musieli robić natychmiast i mój stan był bardzo poważny. Potem tylko usłyszałam, że w kolejnej ciąży ten problem może pojawić się dużo wcześniej A nie jak wtedy czyli w 40 tygodniu.
Czy pani dr ma nazwisko dwuczłonowe ?Masz rację ten pierwszy to miał takie przypadki jak ja częściej, Ale jest z dużego miasta. A u mnie tutaj przyjmuje tylko w poniedziałki. Z kolei ta pani ginekolog ktora mama na miejscu w razie jakichkolwiek powikłań musiała by konsultować mój przypadek z lekarzami z patologii ciąży. Sama się do tego przyznała. I teraz pytanie do kogo iść i czy ta w porę może się zorientować. Tak myślę dac jej szansę i powiedzieć to o czym mówił poprzedni ginekolog z którym się kontakowalam.
*Katarina*
Fanka BB :)
Marvelka89
Hej ciężaróweczki ja dziś miałam totalny zgon o godz 16.00 myslalam ze mam goraczke i totalny bezwlad kończyn ogolnie czuje sie jak bym miala jakiegos wirusa temp 36.00 wiec choroba zadna
A tak z innej mańki, myślałyście o imionach? Wiem ze za wczesnie ale niektorzy maja juz przed ciaza zaplanowane u nas wybierac bedzie mąż, teraz jego kolej
A tak z innej mańki, myślałyście o imionach? Wiem ze za wczesnie ale niektorzy maja juz przed ciaza zaplanowane u nas wybierac bedzie mąż, teraz jego kolej
Marvelka89
Super ktory to tc?Ja dziś byłam na USG, oto mój mały kropek, ma aż 2,5mm, serduszko już bije
*Katarina*
5t6dSuper ktory to tc?
krasulkaa
Właśnie ja też dziś w pracy tak się czułam jakbym miała gorączkę raz zimno raz ciepło i duszno ale to może ta dzisiejsza pogoda.. Ale przeszlo mi się marzy Wiktoria dla dziewczynki A dla chłopca IgorHej ciężaróweczki ja dziś miałam totalny zgon o godz 16.00 myslalam ze mam goraczke i totalny bezwlad kończyn ogolnie czuje sie jak bym miala jakiegos wirusa temp 36.00 wiec choroba zadna
SuperJa dziś byłam na USG, oto mój mały kropek, ma aż 2,5mm, serduszko już bije
reklama
Tak, znasz ? Jesteś z okolic ?Czy pani dr ma nazwisko dwuczłonowe ?