reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Właśnie ja też dziś w pracy tak się czułam jakbym miała gorączkę raz zimno raz ciepło i duszno ale to może ta dzisiejsza pogoda.. Ale przeszlo🤣 mi się marzy Wiktoria dla dziewczynki A dla chłopca Igor😍
Ja mam Igora :) mały łobuziak :) mojemu się marzy Nikodem. Ale mnie się kojarzy tylko z filmu I ten tekst "Nikoś kur** " 😂. Dla dziewczynki zawsze chciałam Julkę mój Weronike. A dla chłopca Tymon, Marcel, Ignacy.

A od kiwdy kochana wiesz ze masz wadę genetyczną? Na moje rozumowanie to jeat tak... Kazda ciaza u mnie sie zatrzymywala w 7 tc. Dlatego ta heparyne mam zapisana od testu pozytywnego. Mam nadzieje ze pomoże 😬

Od 16 roku życia. Mój tata zmarł na zator jak miał 42 lata i potem razem z bratem mieliśmy badania w insytucie hematologii. Aczkolwiek wtedy jako młoda dziewczyna wiedziałam, że to ma wpływ na to, że. musze wziąć. zastrzyk z heparyny jak mam długi lot samolotem czy jazdę autobusem, czy w ciąży. Potem przed ciążą byłam u jakieś hematolog i ona powiedziała, aby brała heparynę od testu. Ale jak poroniłam, to poszłam do gino od patologii ciąży i ona radziła brac od owulacji, aby żaden krwiak nie powstał na kosmówce.

Wiem,że są różne szkoły i jedni mówią, od testu, inni od owulacji - byle się udało :) Trzymam kciuki, aby Ci się udało

Sluchajcie mam wyniki ktore mi lekarz zlecil.
Wiec tak ft4 21.420 przy normie do 20.2
Glukoza na czczo 96 przy normie do 99
Martwia mnie troche te wyniki wyczytalam ze moga swiadczyc o zasniadzie groniastym. Niestety mialam juz czesciowego ostatnio 🤦‍♀️

reklama
Do góry