reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Byłam wczoraj na usg. 4tc6dc. Wiadomo wcześnie i Gin widział tylko pęcherzyk ale dostałam zwolnienie z powodu złego samopoczucia. Mam duże nudności. Wczoraj strasznie męczyły mnie rano i trochę wieczorem. Dziś to samo a muszę się zwlec z łóżka i iść powiedzieć w pracy. Za dwa tyg wizyta kontrolna na której jeśli wszystko będzie ok mam zobaczyć serduszko. Czy jest też ktoś kto tak samo xle czuje się w początkach?

Byłam wczoraj na usg. 4tc6dc. Wiadomo wcześnie i Gin widział tylko pęcherzyk ale dostałam zwolnienie z powodu złego samopoczucia. Mam duże nudności. Wczoraj strasznie męczyły mnie rano i trochę wieczorem. Dziś to samo a muszę się zwlec z łóżka i iść powiedzieć w pracy. Za dwa tyg wizyta kontrolna na której jeśli wszystko będzie ok mam zobaczyć serduszko. Czy jest też ktoś kto tak samo xle czuje się w początkach?
Jeszcze parę dni temu tak miałam ale od dwóch dni mnie tylko mdli narazie nie wymiotuje i zapachy mi przeszkadzaja.

Czyli że ja mam się martwić że mam chwilowy spokój??
O nic się nie martw, każdy organizm jest inny, moja koleżanka po paru dniach nie miała żadnych objawów, latała jak szalona a teraz ma zdrowego półrocznego synusia :) ja tez wczoraj o tym myślałam bo czułam się dziwnie dobrze, ale naprawdę nie ma co wariować :)

reklama
O nic się nie martw, każdy organizm jest inny, moja koleżanka po paru dniach nie miała żadnych objawów, latała jak szalona a teraz ma zdrowego półrocznego synusia :) ja tez wczoraj o tym myślałam bo czułam się dziwnie dobrze, ale naprawdę nie ma co wariować :)
Dzisiaj mam wizytę o 18 także zobaczymy co i jak się tam dzieje heh jestem pozytywnie nastawiona bo pozytywne myślenie to połowa sukcesu. 😉😉☺️

Do góry