Mag1503
Fanka BB :)
Ja tak mam ostatnio codziennie, nie wiem o co chodziCzy tylko ja jestem taka nawiedzony godzina 4.20 a ja nie śpię bo już nie mogę się doczekać dzisiejszej wizyty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak mam ostatnio codziennie, nie wiem o co chodziCzy tylko ja jestem taka nawiedzony godzina 4.20 a ja nie śpię bo już nie mogę się doczekać dzisiejszej wizyty
Jeszcze parę dni temu tak miałam ale od dwóch dni mnie tylko mdli narazie nie wymiotuje i zapachy mi przeszkadzaja.Byłam wczoraj na usg. 4tc6dc. Wiadomo wcześnie i Gin widział tylko pęcherzyk ale dostałam zwolnienie z powodu złego samopoczucia. Mam duże nudności. Wczoraj strasznie męczyły mnie rano i trochę wieczorem. Dziś to samo a muszę się zwlec z łóżka i iść powiedzieć w pracy. Za dwa tyg wizyta kontrolna na której jeśli wszystko będzie ok mam zobaczyć serduszko. Czy jest też ktoś kto tak samo xle czuje się w początkach?
Też tak wstaje od jakiegoś czasu a później chodzę jak zombie ciekawe czemu się tak dzieje.Ja tak mam ostatnio codziennie, nie wiem o co chodzi
Dziewczyny które stracily ciążę piszą że to dobra oznaka. Także tego się trzymamJeszcze parę dni temu tak miałam ale od dwóch dni mnie tylko mdli narazie nie wymiotuje i zapachy mi przeszkadzaja.
Czyli że ja mam się martwić że mam chwilowy spokój??Dziewczyny które stracily ciążę piszą że to dobra oznaka. Także tego się trzymam
Nie mam pojęcia ale przez to nie daje rady w pracyTeż tak wstaje od jakiegoś czasu a później chodzę jak zombie ciekawe czemu się tak dzieje.
Ja pijąc herbatę z imbirem trochę mi ustały wymioty imbir pomaga.Nie mam pojęcia ale przez to nie daje rady w pracy
O nic się nie martw, każdy organizm jest inny, moja koleżanka po paru dniach nie miała żadnych objawów, latała jak szalona a teraz ma zdrowego półrocznego synusia ja tez wczoraj o tym myślałam bo czułam się dziwnie dobrze, ale naprawdę nie ma co wariowaćCzyli że ja mam się martwić że mam chwilowy spokój??
Dzisiaj mam wizytę o 18 także zobaczymy co i jak się tam dzieje heh jestem pozytywnie nastawiona bo pozytywne myślenie to połowa sukcesu.O nic się nie martw, każdy organizm jest inny, moja koleżanka po paru dniach nie miała żadnych objawów, latała jak szalona a teraz ma zdrowego półrocznego synusia ja tez wczoraj o tym myślałam bo czułam się dziwnie dobrze, ale naprawdę nie ma co wariować