reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Byłam na usg. Krwiak się już organizuje, tzn nie ma świeżej krwi. Przylega do łożyska, ale go nie odkleja. Wymiary 5 cm/1,3.

Dziecko tętno 163, 6,2 cm

Nic więcej zrobić nie mogą, mam leżeć w domu
Zdrowka kochana! Musisz myslec pozytywnie!! Lez, odpoczywaj i relaksuj sie na maksa!

reklama
Dziewczyny pomozcie. Chyba dopada mnie powoli zapalenie pecherza. Na razie tylko latam co chwile siku ale boje sie najgorszego. Jestem jeszcze 2dni w chorwacji. Wyslalam juz meza do apteki po tutejszy sok zurawinowy i rumianek do zaparzenia i nasiadówko ale czy orientujecie się czy np.jakies leki typu urofuragina mozna stosowac w ciazy juz w 15tyg? Jak sie pogorszy to zadzwonie do swojej lekarki i zapytam,moze tutaj znajde jakis odpowiednik tego leku a jak juz bedzie fatalnie to pojade do szpitala ale powiem Wam, ze tu na Makarskiej w chorwacji to nie ma prawie wcale lekarzy gadajacych po angielsku a jak kobieta kilka dni temu przewrocila się i zlamala sobie bark tutaj na plazy to zawineli w bandaż i kazali obserwowac i nawet lekow przeciwbolowych nie dali. Dopiero na zyczenie zrobila przeswietlenie i wyslala do lekarza w Polsce to kazali jej od razu wracac i operacja na drugi dzien.
Macie jakie rady co zrobic by sie to zaplenie nie rozwinelo? Cos czuje, ze to po stosunku z mezem cholera jasna..nie wysikalam sie od razu a powinnam bo juz kiedys tak mialam :(
Mpj gin mi polecil..nowosc dla ciężarnych na pęcherz...ziolowe..mi pomaga odrazu a czesto mam problem jest tez w tabletkach

Załączniki

• 15688818159266521995284102943048.jpg
    15688818159266521995284102943048.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 69
Mpj gin mi polecil..nowosc dla ciężarnych na pęcherz...ziolowe..mi pomaga odrazu a czesto mam problem jest tez w tabletkach
Moj maż wrocil z calym pakietem rzeczy. Kupil sok z zurawin,owoce zurawiny i femidoc, ktory zawiera d-manosse czyli cos co pomaga naturalnie w pozbyciu sie bakterii e coli. Dzwonilam do lekarki i powiedziala,ze nie zna tego leku ale lepsze to niz rozwiniete zapalenie . Czy ktoras z Waa kojarzy ten lek FEMIDOC , podobno naturalny niby przed stosowaniem zalecaja konsultacje z lekarzem ale na str pisze ze mozna stosowac.

reklama
Do góry