reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Pytam bo mi wlasnie na prenatalnych powiedział lekarz płeć na 90%
Mi na prenatalnych nic nie powiedziała i wcale jej nie winię. Wiem, że na tym etapie można się pomylić i później są niespodzianki :) Poczekam do takiego momentu żeby dobrze można było ocenia, choć liczę się z tym, że po narodzinach też może być zaskoczenie :) Na wszelki wypadek mam wybrane imię dla chłopca i dla dziewczynki, ale ja od dawna wiem, że nie potrafię wychować chłopca, więc to musi być dziewczynka :)

Mi na prenatalnych nic nie powiedziała i wcale jej nie winię. Wiem, że na tym etapie można się pomylić i później są niespodzianki :) Poczekam do takiego momentu żeby dobrze można było ocenia, choć liczę się z tym, że po narodzinach też może być zaskoczenie :) Na wszelki wypadek mam wybrane imię dla chłopca i dla dziewczynki, ale ja od dawna wiem, że nie potrafię wychować chłopca, więc to musi być dziewczynka :)
Życzę Ci kochana tego z calego❤

reklama
No to my po wizycie maleństwo ma się dobrze szalał w brzuchu pani zbadać nie mogła haha usłyszałam w końcu serduszko aż się popłakałam z Om dziś 12+3 a z usg 12 +5 termin na 12 marzec. Następna wizyta 21 października haha to teraz się naczekam hahaha ale jestem szczęśliwa. Nie ma podwyższonego ryzyka zachorowania na jakąś chorobę zrobiła też te testy i pomierzyla wszystko ale się cieszę :)
IMG_20190902_105520.jpeg
IMG_20190902_105507.jpeg
IMG_20190902_105436.jpeg

Do góry