Tak,ale u mnie to już będzie 14 tydzień, więc nie łapię się na metodę nub. No trudno I tak żyję nadzieją, że to mała księżniczkaNo to niedługo ja kolejna w połowie października [emoji85]
reklama
Kinderka88
Fanka BB :)
Tak,ale u mnie to już będzie 14 tydzień, więc nie łapię się na metodę nub. No trudno I tak żyję nadzieją, że to mała księżniczka
Ja tez obstawiam dziewczynkę u Ciebie [emoji3]
Patrycja35
A prenatalne robilas?Tak,ale u mnie to już będzie 14 tydzień, więc nie łapię się na metodę nub. No trudno I tak żyję nadzieją, że to mała księżniczka
tak, to co wstawiłam, to są zdjęcia z badań prenatalnych. 11tydz3d.A prenatalne robilas?
A po czym wnosisz?Ja tez obstawiam dziewczynkę u Ciebie [emoji3]
Patrycja35
Pytam bo mi wlasnie na prenatalnych powiedział lekarz płeć na 90%tak, to co wstawiłam, to są zdjęcia z badań prenatalnych. 11tydz3d.
Patrycja35
Ja juz mialma imie dla dziewuchy wybrane..bylam na 100%ze dziewczynka a tu niespodziankaA po czym wnosisz?
Mi na prenatalnych nic nie powiedziała i wcale jej nie winię. Wiem, że na tym etapie można się pomylić i później są niespodzianki Poczekam do takiego momentu żeby dobrze można było ocenia, choć liczę się z tym, że po narodzinach też może być zaskoczenie Na wszelki wypadek mam wybrane imię dla chłopca i dla dziewczynki, ale ja od dawna wiem, że nie potrafię wychować chłopca, więc to musi być dziewczynkaPytam bo mi wlasnie na prenatalnych powiedział lekarz płeć na 90%
Patrycja35
Życzę Ci kochana tego z calego❤Mi na prenatalnych nic nie powiedziała i wcale jej nie winię. Wiem, że na tym etapie można się pomylić i później są niespodzianki Poczekam do takiego momentu żeby dobrze można było ocenia, choć liczę się z tym, że po narodzinach też może być zaskoczenie Na wszelki wypadek mam wybrane imię dla chłopca i dla dziewczynki, ale ja od dawna wiem, że nie potrafię wychować chłopca, więc to musi być dziewczynka
reklama
No to my po wizycie maleństwo ma się dobrze szalał w brzuchu pani zbadać nie mogła haha usłyszałam w końcu serduszko aż się popłakałam z Om dziś 12+3 a z usg 12 +5 termin na 12 marzec. Następna wizyta 21 października haha to teraz się naczekam hahaha ale jestem szczęśliwa. Nie ma podwyższonego ryzyka zachorowania na jakąś chorobę zrobiła też te testy i pomierzyla wszystko ale się cieszę