reklama
A czy ja mówię o tobie, przetoczylam fakt lekarki do której ja chodz, że są kobiety które potrzebują tego a jak lekarz nie gada to odrazu że kiepski pomimo tego że ma prawidłowe diagnozy i to że na nfz też można znaleźć dobrego lekarza.Ja tez lubie konkret i nikt mi nie musi nic opisywac, bo moja wizyta prywatna tez trwa 20 min, ale mam pewnosc ze bedzie usg, a niestety kobiety po przejsciach potrzebuja sie uspokoic podczas wizyty podpatrujac czy na usg wszystko ok, czy maluchowi nadal bije serce.
20min to niezle i tak... ja chodzę do takiego, ze co 15min przyjmuje i czasem jeszcze pomiędzy kogoś i zwykła wizyta 250zl.Wszystko zależy kto czego szuka, ja nie muszę mieć lekarza gdzie wizyta będzie trwać 40 min. U mnie wizyta trwa 20 min w tym bada ginekologicznie i robi usg,niema zbędnego gadanie, ja tego nie potrzebuje żeby mi opisywał co teraz dzieje się z dzieckiem i jakie zmiany zachodzą, a w opiniach widzę że ma negatywy z tego powodu że niema czasu pogadać.
Wg owu 15 marca,ale babeczka która robiła mi scan powiedziała że tak naprawdę okaże się naWitaj ! Fajnie ze dolaczylas! Trzymam mocno kciuki za tą ciążę musi się udać :-) Wiesz mniej więcej kiedy termin Ci wypada ? Mi wg ostatniego usg 22 marca.
scanie następnym.
21 sierpnia mam wizytę w Woman hospital i od razu umowia mnie na prenatalne.
Jestem tak zestresowana bo w ciąży poprzedniej miałam usg co 2 tyg.A teraz na nhs będę miała tylko dwa.Napewno zrobie sobie w szpitalu prywatne jeszcze
To ja się cieszę że trafiłam na takiego lekarza i to na nfz, prowadzi moja 4 ciąże, gdzie były różne problemy i nie zgadywala tylko leczył.to tak jak u mnie. jest jedna dobra, młoda lekarka- czeka się na wizytę 3 miesiące i przed ciążżą akurat zarejestrowałam się do niej an cytologię, pobrała. i potem robie test i dzwonię do przychodni, że ciąża i chcę się zarejestrować, a w recepcji mówią, że jest problem, bo ta lekarka tylko przyjmuje z karteczką od niej. więc pytam skąd tą karteczkę mam wziąć, a ona mi mówi, że trzeba iść do prywatnego gabinetu lekarki na wizytę i ta da karteczkę iw tedy na nfz zapiszą. śmiech na sali....więc zarejestrowała mnie do inne na kolejny dzień.
MamaR
Fanka BB :)
Mój gin do którego chodzę prywatnie też konkret. Wizyta czasem trwa 10 minut ale wszystko wiem i jest usg. Ja też raczej nie lubię się rozgadywac. Jak byłam tydzień temu u innej lekarki to aż byłam zdziwiona jak ona mnie zaczęła doptywać o pierwsza corke. Miło że ma czas dla pacjentów ale nie jestem do tego przyzwyczajona :-)
Trzymamy kciuki żeby było dobrze, daj znać po wizycie.Dziewczyny ja siedzę własne u lekarza nie wytrzymała pojechałam do tego co chodziłam z córką czy napewno jest coś w jajowodzie i może to być ciąża pozamaciczna..
Daj znać, oby nic groźnego... Trzymam kciukiDziewczyny ja siedzę własne u lekarza nie wytrzymała pojechałam do tego co chodziłam z córką czy napewno jest coś w jajowodzie i może to być ciąża pozamaciczna..
reklama
madziuuula
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, powodzenia [emoji8]Dziewczyny ja siedzę własne u lekarza nie wytrzymała pojechałam do tego co chodziłam z córką czy napewno jest coś w jajowodzie i może to być ciąża pozamaciczna..