Właśnie! Koniec tego tematu! Wyszłam od lekarza jest ok powiedział że się rozwija jest ciaza usytuowana i teraz czekam na serduszkoNiestety jest was więcej. Ja poroniłam ten w 9tyg, ale w marcu 2018 i dopiero teraz zaszłam w druga ciąże. Ale koniec tematów poronień itp! ja w końcu skończyłam prace i tydzień urlop!! Jupiii tak już się męczyłam, wiec mega się cieszę, ze odpocznę w końcu. 8 tydzień daje się we znaki!
reklama
mendziorka
Zaciekawiona BB
Ja mam chyba za niskie beta HCG 163 to bardzo słaby wynik a to jest wg OM koniec 5tego tygodnia strasznie się martwię.....
JA tez zaczynam urlop od dzisiaj !!!!!!!!!!Niestety jest was więcej. Ja poroniłam ten w 9tyg, ale w marcu 2018 i dopiero teraz zaszłam w druga ciąże. Ale koniec tematów poronień itp! ja w końcu skończyłam prace i tydzień urlop!! Jupiii tak już się męczyłam, wiec mega się cieszę, ze odpocznę w końcu. 8 tydzień daje się we znaki!
mendziorka
Zaciekawiona BB
A mierzyłyście progestereon?
A mierzyłyście progestereon?
Nie,ja dostałam"w ciemno" duphatson.
Marta200x
Fanka BB :)
Ja wrocilam ze szpitala. Chcieli oczywiscie mnie polozyc bo takie maja procedury ale sie wypisalam.Plamienia podobno sa normalne tylko nie widac zarodka. Ale lekarz byl tak.malo sympatyczny, podobno przez weekend byl lezala I tyle co USG miala zrobione wiec wole lezec w domu... Martwie sie strasznie bo wg OM w niedziele bedzie 8tc a wg USG 7tydz bede miala w przyszla srode... I tylko pechrzyk .
Kinderka88
Zazdroszczę urlopie ja dopiero za tydzień także dziewczyny wypoczywajcie i nie czytajcie głupot w necie oczywiście oprócz naszych forumowych [emoji13]
Ja wrocilam ze szpitala. Chcieli oczywiscie mnie polozyc bo takie maja procedury ale sie wypisalam.Plamienia podobno sa normalne tylko nie widac zarodka. Ale lekarz byl tak.malo sympatyczny, podobno przez weekend byl lezala I tyle co USG miala zrobione wiec wole lezec w domu... Martwie sie strasznie bo wg OM w niedziele bedzie 8tc a wg USG 7tydz bede miala w przyszla srode... I tylko pechrzyk .
Ty także masz plamienia?
Ja od wczoraj się z nimi borykam. Są bardzo skąpe ale ciemnobrunatne..
ania280891
Cholera dziewczyny, byłam w toalecie i pojawiło się trochę krwi, to 7 tydzień , ale ciąża jest młodsza, bo miałam późno owulacje..nie wiem co robić..
reklama
Hej dziewczyny ja byłam wczoraj na wizycie.
Nie miałam plamien ani razu ale dostałam progesteron na miesiąc oraz zakaz seksu
Powiedział że jest krwiak który jakby miał zrobić coś groźnego to już by zrobił ale.lepiej niech się szybko wsiaknie.
Ciaza rozwija się prawidłowo serduszko bije prawidłowo
Wiek ciazy 7t2d
Termin na 3.03
Cieszę się bardzo ❤
Nie miałam plamien ani razu ale dostałam progesteron na miesiąc oraz zakaz seksu
Powiedział że jest krwiak który jakby miał zrobić coś groźnego to już by zrobił ale.lepiej niech się szybko wsiaknie.
Ciaza rozwija się prawidłowo serduszko bije prawidłowo
Wiek ciazy 7t2d
Termin na 3.03
Cieszę się bardzo ❤
Załączniki