reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2020

Niestety jest was więcej. Ja poroniłam ten w 9tyg, ale w marcu 2018 i dopiero teraz zaszłam w druga ciąże. Ale koniec tematów poronień itp! :) ja w końcu skończyłam prace i tydzień urlop!! Jupiii tak już się męczyłam, wiec mega się cieszę, ze odpocznę w końcu. 8 tydzień daje się we znaki! :D
Właśnie! Koniec tego tematu! Wyszłam od lekarza :) jest ok powiedział że się rozwija jest ciaza usytuowana i teraz czekam na serduszko :) :)

reklama
Niestety jest was więcej. Ja poroniłam ten w 9tyg, ale w marcu 2018 i dopiero teraz zaszłam w druga ciąże. Ale koniec tematów poronień itp! :) ja w końcu skończyłam prace i tydzień urlop!! Jupiii tak już się męczyłam, wiec mega się cieszę, ze odpocznę w końcu. 8 tydzień daje się we znaki! :D
JA tez zaczynam urlop od dzisiaj !!!!!!!!!! :D:D:D

Ja wrocilam ze szpitala. Chcieli oczywiscie mnie polozyc bo takie maja procedury ale sie wypisalam.Plamienia podobno sa normalne tylko nie widac zarodka. Ale lekarz byl tak.malo sympatyczny, podobno przez weekend byl lezala I tyle co USG miala zrobione wiec wole lezec w domu... Martwie sie strasznie bo wg OM w niedziele bedzie 8tc a wg USG 7tydz bede miala w przyszla srode... I tylko pechrzyk .

Zazdroszczę urlopie ja dopiero za tydzień :) także dziewczyny wypoczywajcie i nie czytajcie głupot w necie oczywiście oprócz naszych forumowych [emoji13]

Ja wrocilam ze szpitala. Chcieli oczywiscie mnie polozyc bo takie maja procedury ale sie wypisalam.Plamienia podobno sa normalne tylko nie widac zarodka. Ale lekarz byl tak.malo sympatyczny, podobno przez weekend byl lezala I tyle co USG miala zrobione wiec wole lezec w domu... Martwie sie strasznie bo wg OM w niedziele bedzie 8tc a wg USG 7tydz bede miala w przyszla srode... I tylko pechrzyk .

Ty także masz plamienia?
Ja od wczoraj się z nimi borykam. Są bardzo skąpe ale ciemnobrunatne..

ckaiflw1prbvmdef.png

Cholera dziewczyny, byłam w toalecie i pojawiło się trochę krwi, to 7 tydzień , ale ciąża jest młodsza, bo miałam późno owulacje..nie wiem co robić..

reklama
Hej dziewczyny ja byłam wczoraj na wizycie.
Nie miałam plamien ani razu ale dostałam progesteron na miesiąc oraz zakaz seksu :eek:
Powiedział że jest krwiak który jakby miał zrobić coś groźnego to już by zrobił ale.lepiej niech się szybko wsiaknie.
Ciaza rozwija się prawidłowo serduszko bije prawidłowo
Wiek ciazy 7t2d
Termin na 3.03
Cieszę się bardzo ❤

Załączniki

• 20190718_173934.jpg
    20190718_173934.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 98
  • 20190718_173948.jpg
    20190718_173948.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 98
Do góry