madziolina_p
Fanka BB :)
DMALW najwazniejsze, ze nie zywa krew, tylko brazowe plamienia. Moze to byc oznaka np infekcji, ktore sie czesto w ciazy zdarzaja.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
będzie już widać serduszkopowodzenia!Dziewczyny ja mam jednak dzisiaj wizyte a nie jutro, dzisiaj zaczęłam 7 tydzien. Mam nadzieje ze będzie juz cos widac, a najbardziej serduszko
Dmalw mam nadzieje ze bedzie wszystko ok! Trzymam kciuki. Koniecznie napisz po wizycie co powiedział lekarz
MamaR a jaki masz wynik beta HCG?Ja wczoraj miałam 5+2 I nic nie było jeszcze widać ale miałam późno owulacje i tym się pocieszam. Bylam zrobić jeszcze raz beta hcg dziś dla swojego spokoju. Powodzenia na wizycie !
Mi gin mówiła jak miałam te pierwsze plamienie że to właśnie implantacyjne. Tez byłam zdziwiona ale mówiła że ten proces jest dłuższy i nie trwa jeden dzień więc spokojnie wszystko bedzie dobrzeWracam z wizyty. No i nie rozumiem… Miałam robione pierwsze usg, dzisiaj jest 5tc+2 dni. Beta z poniedziałku 750.
Endometrium jest mocno pogrubione i jest malutka kropeczka wielkości główki od szpilki… lekarz powiedział że akurat zagnieżdżona w idealnym miejscu. Ta kropeczka jest Mniejsza od kursora. Lekarz powiedział że dalej mam brać Progesteron i nie pozostaje nic więcej niż czekać. Ale to co mnie rozwaliło… Powiedział że to może być plamienie implantacyjne Ale jakim sposobem skoro Beta rośnie mi już drugi tydzień… Według mojej wiedzy to Beta zaczyna rosnąć w momencie zagnieżdżenia to jakim cudem teraz to plamienie.
Mi gin mówiła jak miałam te pierwsze plamienie że to właśnie implantacyjne. Tez byłam zdziwiona ale mówiła że ten proces jest dłuższy i nie trwa jeden dzień [emoji4] więc spokojnie wszystko bedzie dobrze