reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Gratulacje ;) ja już byłam na wizycie jednak był pęcherzyk i ciałko żółte wiec teraz czekamy na serduszko :)
Na kiedy masz termin?
Z miesiaczki wynika ze termin bedzie na 8 marzec, nie byłam jeszcze u lekarza wizytę mam na 18 lipiec mam nadzieję zobaczyć już serduszko to będzie 6t4d

Przed młodsza córka też przeżyłam poronienie w 7t4d więc teraz doskonale świadoma jestem że może być różnie.....

Myslislcie że przy moim Tsh 3.7 dawka 25mg jest za mała? Taką mi przepisała gin endo.

to chyba kwestia indywidualną jak działają na kogos leki.
W mojej ocenie to jest bardzo mała dawka, posprawdzaj sobie TSH co miesiąc i zobaczysz.
Przed ciążą też miałaś 25 mg? Mi lekarz powiedział że w pierwszym trymestrze z automatu trzeba zwiększyć tę dawkę o 33%.
Faktycznie jak czytałam w różnych źródłach to TSH powinniśmy mieć w granicach półtora – tak byłoby najlepiej.

reklama
Do góry