Ja mam 3,600 także tez dostanę większa dawkę oby szybko spadało
Na 1000% zwiększą Ci dawkę.
Mi tsh spadło szybciutko w ciągu miesiąca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 3,600 także tez dostanę większa dawkę oby szybko spadało
Hejka U mnie owu tez byla prawdopodobnie 16 czerwca i wizyta 18 lipca mam nadzieję że wyjdę z gabinetu szczesliwa15 czerwca
Zobaczymy co usg pokaże ale chyba wizytę przesune na tydzień później czyli na 18.07
Hejka U mnie owu tez byla prawdopodobnie 16 czerwca i wizyta 18 lipca mam nadzieję że wyjdę z gabinetu szczesliwa
Hejka U mnie owu tez byla prawdopodobnie 16 czerwca i wizyta 18 lipca mam nadzieję że wyjdę z gabinetu szczesliwa
Z miesiaczki wynika ze termin bedzie na 8 marzec, nie byłam jeszcze u lekarza wizytę mam na 18 lipiec mam nadzieję zobaczyć już serduszko to będzie 6t4dGratulacje ja już byłam na wizycie jednak był pęcherzyk i ciałko żółte wiec teraz czekamy na serduszko
Na kiedy masz termin?
Myslislcie że przy moim Tsh 3.7 dawka 25mg jest za mała? Taką mi przepisała gin endo.Ja mam 3,600 także tez dostanę większa dawkę oby szybko spadało
Myslislcie że przy moim Tsh 3.7 dawka 25mg jest za mała? Taką mi przepisała gin endo.
Myslislcie że przy moim Tsh 3.7 dawka 25mg jest za mała? Taką mi przepisała gin endo.