reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny zróbcie coś żeby już przeskoczylo do tego 12 tygodnia i żeby był spokój. Mi tak wolno leci jakoś że nie wiem czemu ;(
f2w3gov37znp1hsr.png
Najgorszej.. nic nie widać, nic nie czuć i ciągle zastanawianie się czy wszystko ok.. i jeszcze tyle czekać na 1 wizytę u gina ..

Najgorszej.. nic nie widać, nic nie czuć i ciągle zastanawianie się czy wszystko ok.. i jeszcze tyle czekać na 1 wizytę u gina ..
Ja mam w domu detektor tętna płodu.. Nie pamiętam od którego tygodnia go używałam w ciazy z Jaskiem ale teraz też go mam zamiar używać raz dziennie. To mi przynosiło trochę ukojenia, bo wiedziałam że ten Maluch w środku mnie ma się dobrze.

Ja mam w domu detektor tętna płodu.. Nie pamiętam od którego tygodnia go używałam w ciazy z Jaskiem ale teraz też go mam zamiar używać raz dziennie. To mi przynosiło trochę ukojenia, bo wiedziałam że ten Maluch w środku mnie ma się dobrze.
Ja się boję,że bym nie odeszła od tego detektora.. zwłaszcza jak w poprzedniej ciąży w 41 TC bym straciła synka właśnie przed brak tętna.

Ja przez was, jeżeli mi nie da jutro położna skierowania na usg w 8tyg pójdę sama prywatnie, bo nie wytrzymam do 12 tyg... 700zl... Ale pieniadze nie są ważne tylko zdrowie
f2w3gov37znp1hsr.png

Dziewczyny na jakiej dawce progeteronu jesteście? Bo ja czytam że dziewczyny dostają np. 2×50 lub 100 A ja mam 3×200mg
Wydaje mi się trochę dużo
Ja biorę duphaston 10mg 3 razy dziennie, ale kurczę widzę, ze wy dużo więcej. Dzisiaj pogadam o tym z ginekolog. Może tez powinnam brać więcej...

reklama
Do góry