Dozamnie88
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najgorszej.. nic nie widać, nic nie czuć i ciągle zastanawianie się czy wszystko ok.. i jeszcze tyle czekać na 1 wizytę u gina ..Dziewczyny zróbcie coś żeby już przeskoczylo do tego 12 tygodnia i żeby był spokój. Mi tak wolno leci jakoś że nie wiem czemu ;(
Ja w poprzedniej ciazy brałam 3 razy dziennie po dwie tabletki 100mg więc spokojnie pregesteron nie zaszkodziDziewczyny na jakiej dawce progeteronu jesteście? Bo ja czytam że dziewczyny dostają np. 2×50 lub 100 A ja mam 3×200mg
Wydaje mi się trochę dużo
Ja mam w domu detektor tętna płodu.. Nie pamiętam od którego tygodnia go używałam w ciazy z Jaskiem ale teraz też go mam zamiar używać raz dziennie. To mi przynosiło trochę ukojenia, bo wiedziałam że ten Maluch w środku mnie ma się dobrze.Najgorszej.. nic nie widać, nic nie czuć i ciągle zastanawianie się czy wszystko ok.. i jeszcze tyle czekać na 1 wizytę u gina ..
Ja się boję,że bym nie odeszła od tego detektora.. zwłaszcza jak w poprzedniej ciąży w 41 TC bym straciła synka właśnie przed brak tętna.Ja mam w domu detektor tętna płodu.. Nie pamiętam od którego tygodnia go używałam w ciazy z Jaskiem ale teraz też go mam zamiar używać raz dziennie. To mi przynosiło trochę ukojenia, bo wiedziałam że ten Maluch w środku mnie ma się dobrze.
Ja biorę duphaston 10mg 3 razy dziennie, ale kurczę widzę, ze wy dużo więcej. Dzisiaj pogadam o tym z ginekolog. Może tez powinnam brać więcej...Dziewczyny na jakiej dawce progeteronu jesteście? Bo ja czytam że dziewczyny dostają np. 2×50 lub 100 A ja mam 3×200mg
Wydaje mi się trochę dużo
700 zł za usg? :OJa przez was, jeżeli mi nie da jutro położna skierowania na usg w 8tyg pójdę sama prywatnie, bo nie wytrzymam do 12 tyg... 700zl... Ale pieniadze nie są ważne tylko zdrowie