reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

A takie troszkę bardziej intymne pytanie, badacie same swoją szyjkę ? Ja się nauczyłam badać i co cykl wiedziałam czego mogę się spodziewać. Ale teraz już w ciąży wyczułam ja bardzo nisko.

reklama
A takie troszkę bardziej intymne pytanie, badacie same swoją szyjkę ? Ja się nauczyłam badać i co cykl wiedziałam czego mogę się spodziewać. Ale teraz już w ciąży wyczułam ja bardzo nisko.
Ja niestety nie posiadlam tej wiedzy tajemnej. A co dzieki badaniu szyjki w ciazy mozna zsobserwowac?

Ja niestety nie posiadlam tej wiedzy tajemnej. A co dzieki badaniu szyjki w ciazy mozna zsobserwowac?
Nie badałam jej pod kątem ciąży, w ciąży to już od badania jest lekarz [emoji14] ale często przed okresem lub w okolicy owulacji dzięki czemu mogłam stwierdzić czy to już te okolice. No i tym razem się badałam niby przed okresem i wyczułam zmianę. A że teraz mnie cały czas brzuch pobolewa to już wszystko analizuję, czy tak ma być.. wariactwo

Nie badałam jej pod kątem ciąży, w ciąży to już od badania jest lekarz [emoji14] ale często przed okresem lub w okolicy owulacji dzięki czemu mogłam stwierdzić czy to już te okolice. No i tym razem się badałam niby przed okresem i wyczułam zmianę. A że teraz mnie cały czas brzuch pobolewa to już wszystko analizuję, czy tak ma być.. wariactwo
Spokojnie :) test mialas pozytywny i dzisiaj jest dzien spodziewanej miesiaczki, dobrze pamietam?? Pozostaje czekac cierpliwie i byc dobrej mysli :)

Spokojnie :) test mialas pozytywny i dzisiaj jest dzien spodziewanej miesiaczki, dobrze pamietam?? Pozostaje czekac cierpliwie i byc dobrej mysli :)
U mnie ciężko stwierdzić dokładny dzień spodziewanej miesiączki- mam trochę nieregularne cykle. Ale obstawiam ,że powinnam dostać jakieś 2 dni temu.

Dziewczyny zróbcie coś żeby już przeskoczylo do tego 12 tygodnia i żeby był spokój. Mi tak wolno leci jakoś że nie wiem czemu ;(
f2w3gov37znp1hsr.png

Dziewczyny zróbcie coś żeby już przeskoczylo do tego 12 tygodnia i żeby był spokój. Mi tak wolno leci jakoś że nie wiem czemu ;(
f2w3gov37znp1hsr.png
Ja tez bym chciala zasnac i obudzic sie najlepiej w 20 tygodniu... ale niestety tak sie nie da.. eh. Ja to nawet na bete boje sie isc.. pojde przed sama wizyta u ginekologa zeby zaniesc jej jakies wyniki..

Cześć :)
Dołączam do was!
Termin niby na połowę marca.

Jedną ciąże poroniłam 2 miesiące temu. Teraz na szczęście szybko się udało i z nutką lęku czekam co będzie dalej.

Na pierwsze USG miałam iść 31 lipca, ale gin wyjeżdża na urlop i kazał pojawić się wcześniej.
Więc idę 24 lipca - to będzie 6+5, mam nadzieję, że będzie już widoczny komplet z pięknym serduszkiem :)
Witaj Kochana :) zycze, zeby tym razem wszystko bylo ok. Ja tez po p... tyle ze w grudniu takze lacze sie w bolu. Super, ze tak szybko udalo Ci sie zajsc w ciaze. Ja ide w 6tc i 1 dniu i licze ze cos bedzie widac..

reklama
Dziewczyny na jakiej dawce progeteronu jesteście? Bo ja czytam że dziewczyny dostają np. 2×50 lub 100 A ja mam 3×200mg
Wydaje mi się trochę dużo

Do góry