To bardzo duża dawka. Ja mam Tsh 3.7 I mam dawkę 25mg.
Nie ma reguły. Jak brałam niższą dawkę 50 - to tsh rosło.
Jakbym brała mniejsze dawki to już wgl miałabym wysokie.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To bardzo duża dawka. Ja mam Tsh 3.7 I mam dawkę 25mg.
To nie rozumiem czemu ta jedna aplikacja pokazuje mi na połowę kwietnia.. hmm. W takim razie witam się z Wami gorąco!!Oczywiście ze termin na marzec jak może być inaczej kiedy okres był 11 czerwca
Ja ograniczam się do jednej zwykłej plus jedna bez kofeiny i może max 2 herbaty, zdąża mi się 2 wypic, a nie wiem tak sobie tłumacze skoro mogę pić i mnie nie odpycha to raczej mogę i nie szkodzi, wiele osób w ciąży aż wzdryga na samą myśl, ale muszę iść na badanie krwi czy z zelazem jest ok, bo jestem aniemiczka I wolę sprawdzić żeby problemów nie byloDziewczyny a jak wygląda u was picie kawy? Odstawiłyście całkowicie,zmniejszyłeście ilość spożywanej kawy? Jakie macie podejście? Ja rozmawiałam ze swoim lekarzem i on powiedział że bez przesady… Że jak piłam dotąd kawę to mam dalej pić ale wiadomo nie wiatrami… Piję dwie kawy dziennie z mlekiem takie z ekspresu.
Ja od roku jadę na 100mg , miesiąc temu miałam 2,3TSH , poprzednie badania 4 mc temu wychodziło 2,5 a 7 mc temu 1,05 , teraz dopóki mój lekarz nie wróci z urlopu prócz dawki 100mg , na własną ręke zaczełam brać jeszcze połowę lub 1/4, po 15 dopiero idę na badania i będę wiedziała jak sytuacja sie rozwinęła .To bardzo duża dawka. Ja mam Tsh 3.7 I mam dawkę 25mg.
Miesiąc temu miałam 2.3 ale już od pa
Miesiąc temu miałam 2.3 ale już od pa
Ja od roku jadę na 100mg , miesiąc temu miałam 2,3TSH , poprzednie badania 4 mc temu wychodziło 2,5 a 7 mc temu 1,05 , teraz dopóki mój lekarz nie wróci z urlopu prócz dawki 100mg , na własną ręke zaczełam brać jeszcze połowę lub 1/4, po 15 dopiero idę na badania i będę wiedziała jak sytuacja sie rozwinęła .
Moja pierwsza ciaza obumarla w 9 tygodniu i miałam zabieg. W tamtym roku w sierpniu urodziłam no i teraz znowu jestem w ciąży i boję się tak samo jak za pierwszym razem. To że ma się już dziecko na świecie nic nie zmienia.26 lat. Tak tak pierwsza ciążę straciłam pod koniec lutego. 01.03.19 miałam zabieg robiony. Co innego gdybym już miała upragnionego dzidziusia
Dobrze rozumiem że 3 razy poronilas? To nie masz żadnego dziecka? A robiłaś jakieś badania po tych poronieniach?Ja w drugiej ciąży (pierwszej straconej) powiedzialam wielu osobom. Od niektórych dostałam mega wsparcie w najgorszych chwilach od innych totalny brak. Więc w trzeciej ciąży (też straconej) powiedziałam już tylko tym od których miałam wsparcie za pierwszym razem. Teraz czwarta ciąża narazie czekam, chce zobaczyć serduszko. W pracy powiedziałam bo tak wyszło ale gdyby nie daj Boże coś poszło nie tak to i tak muszą wiedzieć bo pójdę na wolne pewnie. Jednak mam nadzieję że będzie wszystko ok i powiem wybranym może już jak zobaczę serduszko a całemu światu dopiero pewnie 20 tygodnia jak już mam nadzieję będę spokojniejsza.
Jak dobrze, że ja jeszcze jestem na macierzyńskim i nie muszę przejmować się pracą.Hej! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Witam nowe mamusie[emoji4]
Ja nie nadążam dziś za wami, w pracy kupę roboty, bo chcę jak najwiecej ogarnąć przed urlopem, żeby komuś nie zostawiać, bo i tak ja sama się tym zajmuję, więc wszystko będę musiala przekazać. Ale już się nie mogę doczekać wolnego[emoji13]