reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Ale drukujecie dziewczyny, nie nadążam czytać .
Ja się dziś zmartwiłam bo zauważyłam delikatne plamienie brązowe. Dobrze, że mam wizytę dziś bo bym się martwiła. Brzuch ciągle boli mnie jak na @. Nie przypominam sobie żebym wcześniej z córką miała jakieś obawy.

reklama
Ja się dziś zmartwiłam bo zauważyłam delikatne plamienie brązowe. Dobrze, że mam wizytę dziś bo bym się martwiła. Brzuch ciągle boli mnie jak na @. Nie przypominam sobie żebym wcześniej z córką miała jakieś obawy.

Mnie też"boli" jak na @ ale nie cały czas, tylko co jakiś czas.
Wczesniej miałam podobnie w pierwszej ciąży, która de facto obumarła potem(ale to ie z tego powodu:)>
Uczucie jakby miała przyjść @ jest naturalne, nie wiem jak z plamieniami bo tu przyczyn moze byc sporo.
A bierzesz jakiś duphatson, czy cos? Badałaś progesteron?

ckaiflw1prbvmdef.png

Nie wiem czy mogę do Was dołączyć, bo jedna aplikacja pokazuje mi termin na połowę kwietnia a inne dwie na 18.03. Ostatnia miesiączka miałam 11 czerwca więc już sama nie wiem jak mam to liczyć. W piątek mam wizytę, pewnie jeszcze nic nie zobaczę na usg bo to zbyt wcześnie ale muszę iść po receptę na zastrzyki z heparyny. Pierwsza ciaza poroniona, 2 zakończona sukcesem ale całą ciążę leżałam:( urodziłam w tamtym roku w sierpniu no i teraz jestem 3 raz w ciazy. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok!!

Mnie bolało wcześniej jak na okres, dodam ze jutro powinnam dostać, śluz mam taki zabielony i narazie nic więcej

A jakie masz TSH?
Ja mam 2,23 i idę jutro do endo aby zwiększył dawkę Letroxu (obecnie biorę 62,5 na niedoczynnosc tarczycy).
Gin mówił wcześniej (jak poroniłam), ze powyzej 2,2 jest juz za wysoka troszke.

ckaiflw1prbvmdef.png
To bardzo duża dawka. Ja mam Tsh 3.7 I mam dawkę 25mg.

Nie wiem czy mogę do Was dołączyć, bo jedna aplikacja pokazuje mi termin na połowę kwietnia a inne dwie na 18.03. Ostatnia miesiączka miałam 11 czerwca więc już sama nie wiem jak mam to liczyć. W piątek mam wizytę, pewnie jeszcze nic nie zobaczę na usg bo to zbyt wcześnie ale muszę iść po receptę na zastrzyki z heparyny. Pierwsza ciaza poroniona, 2 zakończona sukcesem ale całą ciążę leżałam:( urodziłam w tamtym roku w sierpniu no i teraz jestem 3 raz w ciazy. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok!!

Kochana wychodzi 17.03:)
Witamy ;) połowa kwietnia bardzo mała realna, jeszcze by nie było poczęte ;)

Oczywiście ze termin na marzec jak może być inaczej kiedy okres był 11 czerwca

reklama

Ja też ostatnią miesiączkę miałam 11 czerwca i termin wypada w połowie marca.

Do góry