reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Jest coś takiego jak echo płodu? Na czym to polega, co jest w tym badaniu sprawdzane? Ja jedynie znam pojęcie echo serca ale jest to badanie specjalistyczne przy wadach serca. To wcześnie miałaś owulacje, robiłaś jakieś testy iwulacyjne czy miałaś kontrolowany cykl przez giną?
Echo płodu to jest po prostu fachowa nazwa zarodka (tak mi się wydaje) normalnie na usg. Ja miałam wtedy w opisie np widać jajo płodów a w nim echo płodu bez akcji serca.

Testy owulacyjne robiłam od pierwszego cyklu po poronieniu i wrzucałam w taką apke gdzie dokładnie pokazywało stężenie LH. Jak już były prawie takie same kreski to 2 x dziennie. W drugim się udało :) tutaj moje owu kreseczki

Załączniki

• IMG_20190610_083800.jpg
    IMG_20190610_083800.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 79
Miałaś jakieś problemy z zajściem, czy tak dla własnej informacji.

Dla własnej informacji ;) poza tym chciałam zajść w ciąże a tak jest łatwiej jak się wie dokładnie kiedy jest ten dzień. Staraliśmy się 3 cykle. W 3 tez miałam monitoring czyli dokładnie wiem kiedy była owu :)

Dla własnej informacji ;) poza tym chciałam zajść w ciąże a tak jest łatwiej jak się wie dokładnie kiedy jest ten dzień. Staraliśmy się 3 cykle. W 3 tez miałam monitoring czyli dokładnie wiem kiedy była owu :)
I przez te 3 razy miałaś monitoring czy tylko teraz i się udało za pierwszym razem.

reklama
Byłam na becie dzisiaj i moj wynik to 8198,0 w 5+3. W piątek ide sprawdzić przyrost i więcej nie ide na to badanie.

Do góry