Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mogę prosić nazwę nie Mogę otworzyć załącznikaMpj gin mi polecil..nowosc dla ciężarnych na pęcherz...ziolowe..mi pomaga odrazu a czesto mam problem jest tez w tabletkach
Canephron NMogę prosić nazwę nie Mogę otworzyć załącznika
Przy krwiaku brzuch niestety boli, trzeba się przyzwyczaić, czasem nawet mocno jak u mnie od 3 dni.Boli mnie podbrzusze, zaczynam już panikować
Przy krwiaku brzuch niestety boli, trzeba się przyzwyczaić, czasem nawet mocno jak u mnie od 3 dni.
Chyba nie. Jeśli nie było krwiaka, to krwawienie było pewnie z innego powodu i ono spowodował utworzenie się krwiaka, tak było tez u mnie. Teraz to rzeczywiście mam krwawienie z krwiaka, ale mam go już od kilku tygodni.No właśnie tak się zastanawiam, czy to, że mnie tyle tygodni bolał ma związek z krwiakiem? Ale jeśli nie było go widać w piątek na usg (mailam i wewnętrzne i przez brzuch) to raczej by związku nie było? Bo chyba niemożliwe by lekarz nie zauważyl?