Agunia1401
Moderator
Sam się zrobił nagle?W weekend zrobił mi się krwiak. Opóźnia się, jestem pod kroplowkami. Lekarze nic nie chcą wyrokowac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sam się zrobił nagle?W weekend zrobił mi się krwiak. Opóźnia się, jestem pod kroplowkami. Lekarze nic nie chcą wyrokowac
Wazne, ze dziecko zyje. Wiele dziewczyn ma lub mialo krwiaki i wszystko jest dobrze. U ciebie tez tak bedzie!Dostałam krwotoku. Jestem w szpitalu
Super, wielkie gratulacje! Ale ci zazdroszcze ja dowiem sie jaka plec za dokladnie 3 tygodnieJa już po wizycie. Poznałam płeć...będzie córeczka!! Jestem w szoku bo byłam przekonana, że będę mieć drugiego synka.
Z malutką wszystko dobrze, tętno 153 wagi nie pamietam chyba przez ten szok dotyczący płci
3 mam kciuki, żeby wszystko było dobrze.W weekend zrobił mi się krwiak. Opóźnia się, jestem pod kroplowkami. Lekarze nic nie chcą wyrokowac
Oby wszystko było dobrze! Dużo zdrówka!Dostałam krwotoku. Jestem w szpitalu
Wazne, ze dziecko zyje. Wiele dziewczyn ma lub mialo krwiaki i wszystko jest dobrze. U ciebie tez tak bedzie!
Mowili lekarze czy chca cie zatrzymac w szpitalu?
Super, wielkie gratulacje! Ale ci zazdroszcze ja dowiem sie jaka plec za dokladnie 3 tygodnie
Sam się zrobił nagle?
Będzie dobrze, lekarze powiedzieli Co se serduszko słyszą? Teraz raczej krwiaki så mniej groźne, moja mama że mną miała dwa razy i jestem na świecieNo właśnie tak, nie wiem od czego...
No to bedziesz miala swietna opieke 24/7, odpoczniesz i wrocisz do domu jak juz wszystko bedzie ok. Dawaj znac jak sie czujesz!Tak, zostaje w szpitalu
dużo sił. będzie dobrze!Tak, zostaje w szpitalu