Nie wiem o co w tym wszystkim chodzi [emoji28] mam IgG pozytywny A IgM negatywny, mąż "zdrowy" krew też plusowa, w poprzedniej ciąży miałam podane IgG 41IE/ml A teraz nic więcej, doktor mówiła też że w takim przypadku nie wymaga to podania immuglobulinyA jakie masz przeciwciała? Nie wychwycilam wcześniej
A norma do ilu teraz?
Jak lekarz spokojny to najważniejsze [emoji3526]
No to ja też już po, tzn takie zwykłe w 12 tc, szczegółowe za tydzień. NT 1,5, wszyscy ginekolodzy robią wielkie oczy jak mówię ile pierwszy miał [emoji6]
Tylko niepokoi mnie to coś co dostaje, czy to nie nub na chłopca? Lekarz nic nie mówił [emoji12]Zobacz załącznik 1021224
@Ivve ty ogarniasz trochę lukniesz?
reklama
Się zastanawiam czemu niektórzy są ciepli, czuli, weseli A niektórzy to takie właśnie gbury....U mojej mamy to już jest rytuał, że córka śpi u niej z soboty na niedzielę, ciotka zabierze na spacer, przyjdą na kawę posmiejemy się, pogadamy,a oni tam nigdy kontaktu jako takiego nie mają, jak długi za tate trzeba zapłacić i podzielić to wtedy wiedzą,żeby się odezwać, mi się wydaje,że duży wpływ u niektorych ma na to dzieciństwo, u nas zawsze było luźno, atmosfera,pomoc mamy w lekcjach, zakupy wspólne , a u męża matka miała wszystko gdzieś tak naprawdę,drugi przykład koleżanki, lubi wyjść pobawić się,czy nawet na piwo spotkac ma córkę, wychowuje ja sama ,gdy pyta mamy czy mogłaby z nią zostać za każdym razem słyszy odpowiedź że jak ona była mała i jej brat to babcia zostawać nie chciała z nimi i ona też ma radzić sobie sama .Hehe u mnie podobnie moja rodzina oszalała już na punkcie swojej wnusi, prawnusu, siostrzenicy, nawet dziewczyna mojego brata szaleje z radości. U męża no to gratuluję i cisza a to będzie ich pierwszy wnuk ale szczerze nie interesuje mnie to za bardzo bo dla mnie liczy się moja rodzina i wiem że tak jak dla mnie moja babcia zawsze była nancudowniejsza na świecie tak moja mama będzie taka dla mojej córki, a mój tata będzie super dziadkiem, brat i jego dziewczyna super wujkiem i ciacia szkoda tylko że moi rodzice mieszkają 200 km ode mnie a męża rodzice 20 km...
Przekonana jestem że z wychowania w domu. Moja mama to super babka, charakterna ale szczera dobra, nigdy mi pomocy nie odmówi, zawsze że swoją mama miała super kontakt z resztą do tej pory codziennie gadają w sumie prawie codziennie się widzą nie mają tajemnic tak jak mówiłam moja babcia to najwspanialszą istota na świecie, u nas jest zawsze szczerość za szczerość i mówimy sobie ze się kochamy, a jak coś nam się nie podoba to szczerze się opierdzielamy bez owijania w bawełnę, u mojego taty zupełnie inaczej szybko jak to często w rodzinie była nie podobała im się moja mama, mnie i brata też traktowali jak gorsze zło, tam rozmowy w domu to raczej nie było, tata sam musiał na siebie liczyć od zawsze. I widać to po nim, ja wiem ze on by w ogień za nami skoczył. 25 lat małżeństwa z mamą go trochę zmieniły, ale jest mało mówny zamknięty w sobie, uważa że jesteśmy dorośli powinniśmy sobie radzić. U mojego męża to w ogóle rozmowy nie ma, nigdy o problemach, z radości się nie cieszą, tam Siedzisz przy stole jesz i jesz i jesz i patrzysz się w telewizor... Mój mąż jest dobrze wychowany, nie mogę nic na ten temat powiedzieć ale jeśli chodzi o otwartość, radość itp to sam mówi że chciałby mies taka rodzinę jak moja z domu i być za 20 lat takim małżeństwem jak moi rodziceSię zastanawiam czemu niektórzy są ciepli, czuli, weseli A niektórzy to takie właśnie gbury....U mojej mamy to już jest rytuał, że córka śpi u niej z soboty na niedzielę, ciotka zabierze na spacer, przyjdą na kawę posmiejemy się, pogadamy,a oni tam nigdy kontaktu jako takiego nie mają, jak długi za tate trzeba zapłacić i podzielić to wtedy wiedzą,żeby się odezwać, mi się wydaje,że duży wpływ u niektorych ma na to dzieciństwo, u nas zawsze było luźno, atmosfera,pomoc mamy w lekcjach, zakupy wspólne , a u męża matka miała wszystko gdzieś tak naprawdę,drugi przykład koleżanki, lubi wyjść pobawić się,czy nawet na piwo spotkac ma córkę, wychowuje ja sama ,gdy pyta mamy czy mogłaby z nią zostać za każdym razem słyszy odpowiedź że jak ona była mała i jej brat to babcia zostawać nie chciała z nimi i ona też ma radzić sobie sama .
Ishi
mama J & A
U mnie intensywne 2 dni, bo zebrania w szkole.
Wczoraj goście na nocleg.
Dziś byłam zrobić pierwsze badania krwi.
Jutro odpoczywam
Ja kupowałam poprzednim razem spodnie na allegro, ale takie materiałowe, bo potrzebowałam czegoś bardziej eleganckiego niż jeansy do pracy.
Placilam chyba 70 zł i sprawdziły się super, teraz też mi posłużą.
Jeansy mam z Lidla i też są ok, ale najwięcej nosilam sukienek. I to wcale nie ciążowych, tylko zwykłych o odpowiednim kroju np. trapezowych, albo bombek
Wczoraj goście na nocleg.
Dziś byłam zrobić pierwsze badania krwi.
Jutro odpoczywam
Ja kupowałam poprzednim razem spodnie na allegro, ale takie materiałowe, bo potrzebowałam czegoś bardziej eleganckiego niż jeansy do pracy.
Placilam chyba 70 zł i sprawdziły się super, teraz też mi posłużą.
Jeansy mam z Lidla i też są ok, ale najwięcej nosilam sukienek. I to wcale nie ciążowych, tylko zwykłych o odpowiednim kroju np. trapezowych, albo bombek
Cześć dziewczyny. Nadrobilam was w końcu, zaraz zacznę 14 tydzień i mdłości powoli opuszczają. Co za ulga! A tak poza tym wszystko u nas w porządku, nast wizytę mam za 2 tygodnie, mam nadzieję, że poznamy płeć
Co do ubrań ciążowych to potwierdzam, że h&m ma bardzo wygodne i dobre jakościowo spodnie także polecam.
Co do ubrań ciążowych to potwierdzam, że h&m ma bardzo wygodne i dobre jakościowo spodnie także polecam.
ja biorę 150 i wiele innych lekówCzy któraś z Was bierze aspiryne?
Ponoc norma jest do 2,5.. Tylko ze ja to robilam w 11 tyg i zastanawiam sie po prostu czy jesli bym zrobila np w 13 to czy byloby juz wyzsze :/ czy sie to utrzymuje na takim poziomie przez caly czas.A jakie masz przeciwciała? Nie wychwycilam wcześniej
A norma do ilu teraz?
Jak lekarz spokojny to najważniejsze [emoji3526]
No to ja też już po, tzn takie zwykłe w 12 tc, szczegółowe za tydzień. NT 1,5, wszyscy ginekolodzy robią wielkie oczy jak mówię ile pierwszy miał [emoji6]
Tylko niepokoi mnie to coś co dostaje, czy to nie nub na chłopca? Lekarz nic nie mówił [emoji12]Zobacz załącznik 1021224
@Ivve ty ogarniasz trochę lukniesz?
@madziuuula takie zwykle a szczegolowe czyli czym maja roznic sie od siebie?
madziuuula
Fanka BB :)
Raczej na odwrót, z czasem maleje aż zanika, w 13 miałam mniejszą niż w 12 [emoji6]Ponoc norma jest do 2,5.. Tylko ze ja to robilam w 11 tyg i zastanawiam sie po prostu czy jesli bym zrobila np w 13 to czy byloby juz wyzsze :/ czy sie to utrzymuje na takim poziomie przez caly czas.
reklama
madziuuula
Fanka BB :)
Dzisiaj byłam poprostu na kolejnej wizycie na nfz a kolejne prywatne [emoji6]@madziuuula takie zwykle a szczegolowe czyli czym maja roznic sie od siebie?