reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Dziękuję Wam za wsparcie. Niestety u mnie znowu się nie udało :( dzisiaj 9+2, brak serduszka i zarodek nadal 3mm. Jest mi cholernie przykro. Trzeci raz będę to musiała przechodzić. A żadnych niepokojących objawów, nie mam plamien, bólu brzucha. Cieszę się że mam jedną zdrową córkę ale jets mi tak bardzo smutno w tej chwili. Naprawdę wierzyłam że tym razem się uda.
Tule mocno :-( Ja też wierzyłam że wrócisz tu z dobrymi wiesciami. Jeszcze będziesz na pewno znowu mamą !

reklama
Dziękuję Wam za wsparcie. Niestety u mnie znowu się nie udało :( dzisiaj 9+2, brak serduszka i zarodek nadal 3mm. Jest mi cholernie przykro. Trzeci raz będę to musiała przechodzić. A żadnych niepokojących objawów, nie mam plamien, bólu brzucha. Cieszę się że mam jedną zdrową córkę ale jets mi tak bardzo smutno w tej chwili. Naprawdę wierzyłam że tym razem się uda.
Straszne wieści... Czasem naprawdę nie potrafię tego zrozumieć, że Ci którzy tak bardzo chcą być rodzicami, dbają o siebie, robią wszystko co trzeba, muszę przechodzić przez ten koszmar.. A laski, które palą jak smoki, piją i Bóg wie co jeszcze nie mają żadnych kłopotów, źle to jest przemyślane..

Bardzo mi przykro

UKmama przykro bardzo :-( nie wiem co Ci Kochana powiedzieć bo to ręce opadają i słów brak... bardzo Ci współczuje że po raz kolejny musisz przez to przechodzić. Wierze że Ci sie uda i zostaniesz jeszcze mama jeżeli nie teraz to za jakis czas ale prędzej czy pózniej sie uda. Bądź dzielna! Ściskam mocno!

reklama
Do góry