Kinderka88
Fanka BB :)
Ja sama najchętniej już bym poszła jak wy tak wcześnie macie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe właśnie o tym samym pomyślałam ja mam wizytę w piątek ciekawe co to będzieJa sama najchętniej już bym poszła jak wy tak wcześnie macie
Dziękuję!! Nie spodziewalam się, że tak wcześnie je zobaczę, a tu taka niespodzianka[emoji173]️
BrawoKochane melduje się po usg.
6tc + 2dni
Maly kropek ma 4.7 mm i pulsujace serducho.
Dostalam profilaktycznie duphaston i acard ze wzgledu na wczesniejsze poronienie.
Odetchnelam, moge spac spokojnie
Beta z dzisiaj 23468, progesteron 23
CudownieHej dziewczyny. Miałam wczoraj pierwsza wizytę i wszystko jest w porządku. 5 t2d - jest zarodek i widziałam już serduszko❤ ale jestem szczęśliwa
Trzymam kciuki, żeby te plamienie to nie było nic groźnegoA ja coraz gorzej sypiam, budzę się po 30 razy, kręcę itp... mój mąż przeze mnie ma podobnie. A 5:40 pobudka do pracy... ledwo żywa jestem, nie mam siły, a tu jeszcze cały dzień pracy przede mną. Ehhh dzisiaj mam wizytę kontrolna przez to plamienie to chyba wezmę L4 na te dwa dni, bo nie daje rady... a przyszłytydzien urlop wzięłam i jak wrócę to chyba powiem leaderce o ciąży.
17 marzecNa kiedy masz termin?
To mamy razemHehe właśnie o tym samym pomyślałam ja mam wizytę w piątek ciekawe co to będzie
Ooo i świetnie ja będę w 5t1d i ciekawe co tam będzie strasznie się stresuję hehe gdyby nie to forum to bym zglupiala przeglądając strony w internecie itdTo mamy razem