Vanilia120
Fanka BB :)
Może szybko rosnąć jak są bliźniakiDziewczyny a przy jakim % przyrost jest za duży ? Bo jak wy macie takie niższe to może ja mam za dużo [emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może szybko rosnąć jak są bliźniakiDziewczyny a przy jakim % przyrost jest za duży ? Bo jak wy macie takie niższe to może ja mam za dużo [emoji848]
A kiedy masz wizytę? Ty miałaś już usg? Nie, chyba nie…? Wybacz jeżeli już o tym pisałaś ale nie jestem w stanie wychwycić wszystkich wiadomości
PS. Ja dam znać w czwartek.
Może szybko rosnąć jak są bliźniaki
Jejku ja mam taki wyrzut sumienia ale nie potrafię ograniczam idę się da ale nie umiem zaraz się denerwuje jak wam się to dziewczyny udało?Ja z córką rzuciłam od razu jak sie dowiedziałam, potem karmiłam jeszcze 7 mc piersią i jakoś tak pare dni później mój R . przyniósł do domu paczke fajek ... no i się zaczęło ... ale coś mnie naszło na początku marca , że szkoda zdrowia i kasy na to dziadostwo , i w dodatku czasu tez no i udało się rzuciłam i nie palę, mam nadzieję , że nigdy więcej nie zapalę
Jejku ja mam taki wyrzut sumienia ale nie potrafię ograniczam idę się da ale nie umiem zaraz się denerwuje jak wam się to dziewczyny udało?
Ojej ładnie widać aż miło się patrzy5+4 TC [emoji28]Zobacz załącznik 998866
Taaak możecie mnie oceniać ale ja nadal podpalam bo nie umiem odstawićAle mówisz o fajkach?
T
Taaak możecie mnie oceniać ale ja nadal podpalam bo nie umiem odstawić
Wynik bety z wczoraj: 751,3 .... kur... coś jest nie tak.
NIBY przyrost OK,ale ginekolog mówił, na wizycie tydzien temu, ze beta w poniedziałek/wtorek powinna wyniesc ok 1000 ...
Wtedy szybko mi rosła ta beta
I beta 02.07 godz. 17- 14,5
II beta 05.07 godz. 17 - 32,1
III beta 15.07 godz. 06:00 - 751,4
OM 11.06.2019
U mnie było tak:
05.07 0.2
08.07 34
16.07 754
Ostatnia @ też 11.06 :-) U mnie pisze że przyrost prawie 200% Na pewno wszystko jest ok nie stresuj się niepotrzebnie.