reklama
Ja zjadłam zapiekankę i byłam jak nowo naród żona ale niestety mdlosci już wrocily:/Mam tak samo ciagle głodna i mi niedobrze A zaraz na kolacje pizza z pieczarkami i szynka
poziomka_84
Fanka BB :)
Wróciłam od lekarza. Wszystko ok, jest serduszko bijące prześlicznie wielkość ludzia idealnie pod wiek ciąży.
Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
ketsurui
No i takie wiadomości lubimy [emoji5] Super [emoji11]Wróciłam od lekarza. Wszystko ok, jest serduszko bijące prześlicznie wielkość ludzia idealnie pod wiek ciąży.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
G
goszczaca
Gość
Trzymaj sie i nie zalamuj wszystko będzie w porządku. Ja w pierwszej ciazy tez dostalam plamien. Bylam ba luteinie 8 tygodni musialam lezec 3 tygodnie a pozniej sie oszczedzac. Trzymam mocno kciuki za ciebie i za męża.Hej dziewczynki!
Ja dzis rano dostalam krwawienia i od razu pojechalam na IP. Juz myslalam ze to koniec. Ale dzieki Bogu serduszko bije. Jestem teraz w szpitalu na podtrzymaniu. I juz do konca bede musiala lezec mam nadzieje ze uda mi sie donosic moje Malenstwo ;(
Najgorsze ze moja mama tez w szpitalu bo na jutro planowany zabieg wyciecia woreczka zolciowego i moj maz zostal z moja Coreczka. Boze mam nadzieje ze sobie poradzi ;(
Ps. Jak sytyacja czlowieka do czegoś zmusza, trzeba zawsze dac sobie radę
michalina_ch
Hej dziewczynki!
Ja dzis rano dostalam krwawienia i od razu pojechalam na IP. Juz myslalam ze to koniec. Ale dzieki Bogu serduszko bije. Jestem teraz w szpitalu na podtrzymaniu. I juz do konca bede musiala lezec mam nadzieje ze uda mi sie donosic moje Malenstwo ;(
Najgorsze ze moja mama tez w szpitalu bo na jutro planowany zabieg wyciecia woreczka zolciowego i moj maz zostal z moja Coreczka. Boze mam nadzieje ze sobie poradzi ;(
Oj kochana, to musiałas się wystraszyć. Córcia z ojcem ma dobrze, nie martw sie. Jak ja poszłam rodzić drugą córę to moja pierwsza była tak zachwycona "wakacjami" z tatą , że wcale się nie uciesyzła na mój powrót....
Wiadomo od czego krwawien
Czyli jaki masz tydzien i wiek dokladnie?Wróciłam od lekarza. Wszystko ok, jest serduszko bijące prześlicznie wielkość ludzia idealnie pod wiek ciąży.
Bananowiec
Zaangażowana w BB
braneta
Staranka o dzidzię:)
Trzymam kciuki za kobitkę która leży w szpitalu- będzie dobrze, słuchaj lekarzy.
Do Mamy bliźniaków- dasz radę, kto jak nie ty?
Resztę pozdrawiam i gratuluję kolejnych bijących serduszek
Uciekam spać. Walczę z cukrem i mam duże skoki. Nie wiem co jeść. Raz cukier w górę, raz w dół. W tym tygodniu idę na badania i m nadzieję, że się nie spòźnie za bardzo do pracy.
Dobranoc
Do Mamy bliźniaków- dasz radę, kto jak nie ty?
Resztę pozdrawiam i gratuluję kolejnych bijących serduszek
Uciekam spać. Walczę z cukrem i mam duże skoki. Nie wiem co jeść. Raz cukier w górę, raz w dół. W tym tygodniu idę na badania i m nadzieję, że się nie spòźnie za bardzo do pracy.
Dobranoc
poziomka_84
6t6dOj kochana, to musiałas się wystraszyć. Córcia z ojcem ma dobrze, nie martw sie. Jak ja poszłam rodzić drugą córę to moja pierwsza była tak zachwycona "wakacjami" z tatą , że wcale się nie uciesyzła na mój powrót....
Wiadomo od czego krwawien
Czyli jaki masz tydzien i wiek dokladnie?
reklama
mimi8334
Super informacjaWróciłam od lekarza. Wszystko ok, jest serduszko bijące prześlicznie wielkość ludzia idealnie pod wiek ciąży.