reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

No to już prawie połowa . Jak ci idą przygotowania? Ja jestem w 33tyg

połowa czego? przygotowania w sumie dobrze, zostały nam tak naprawdę pierdoły, łóżeczko zamówione ale wyślą po weekendzie, a wózek i fotelik kupujemy od siostry męża więc w każdej chwili możemy odebrać ;) wanienkę ze stelażem dostane od siostry, ubranka poprawne i poprasowane, kosmetyki i pampersy mamy, jeszcze muszę poprać pieluchy, kocyk, skarpetki i czapki

reklama
Hej mamusie jestem tu nowa termin mam na 23 marca to moja druga ciąża synek ma 2 latka teraz czekam na córeczkę chętnie z wami popisze

Witam Mamusie :) Mam do sprzedania ciuszki po mojej corce która urodziła się w tamtym roku w marcu :) Ciuszki kupowane w Stanach głównie marki carter’s. Są w stanie idealnym bądź bardzo dobrym

zapraszam do miej grupy na Facebooku Mała Mi Link do: Zaloguj się do Facebooka | Facebook
A jeśli któraś z Was chce to mogę podesłać zdjęcia :)

Spokojnej ciąży Wam życzę :)

Dziewczyny pozwoliłam sobie jeszcze raz napisać.
Mam do sprzedania sporo ubranek w atrakcyjnych cenach. Ceny są sporo niższe niż rynkowe, ale w razie czego możemy się dogadać. Ubranka są nowe, zostały jedynie wyprane. Rozmiary od 50 do 74.

Ubranka są pogrupowane w zestawy, ale proszę się tym nie sugerować, mogę sprzedać również na sztuki to co kogoś zainteresuje, w razie czego zmienię aukcję. Im więcej rzeczy by zostałoby kupionych tym niższą cenę jestem w stanie zaproponować. Zależy mi na sprzedaży więc na pewno się dogadamy. Sprzedaję też m. in. kocyki, butelkę, pozytywkę a' la Szumiś itd. Zapraszam
usmiech.gif

Załączniki

• 341232.jpg
    341232.jpg
    73,7 KB · Wyświetleń: 265
  • 1.jpg
    1.jpg
    119,2 KB · Wyświetleń: 281
  • hmgoepprod (4).jpg
    hmgoepprod (4).jpg
    77,5 KB · Wyświetleń: 273
  • hmprod.jpg
    hmprod.jpg
    55,7 KB · Wyświetleń: 259
  • pinokio-happy-day-polspiochy-paski-76948-841f2379.jpg
    pinokio-happy-day-polspiochy-paski-76948-841f2379.jpg
    58,4 KB · Wyświetleń: 251
  • kocyk_minky_maroko_czarne_bialy.jpg
    kocyk_minky_maroko_czarne_bialy.jpg
    90,2 KB · Wyświetleń: 260
  • pinokio-happy-day-body-rozpinane-z-dlugim-rekawem-trojkaty-76889-c8a4f985.jpg
    pinokio-happy-day-body-rozpinane-z-dlugim-rekawem-trojkaty-76889-c8a4f985.jpg
    60,9 KB · Wyświetleń: 259
  • pinokio-happy-day-ogrodniczki-czarne-76943-e49cbe1c.jpg
    pinokio-happy-day-ogrodniczki-czarne-76943-e49cbe1c.jpg
    60,5 KB · Wyświetleń: 251
  • pinokio-north-kombinezon-ecru-77001-c0ef7ada.jpg
    pinokio-north-kombinezon-ecru-77001-c0ef7ada.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 254
  • IMG_20180305_162208.jpg
    IMG_20180305_162208.jpg
    81 KB · Wyświetleń: 247
Do góry