reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczynki!
Ja dzis rano dostalam krwawienia i od razu pojechalam na IP. Juz myslalam ze to koniec. Ale dzieki Bogu serduszko bije. Jestem teraz w szpitalu na podtrzymaniu. I juz do konca bede musiala lezec :( mam nadzieje ze uda mi sie donosic moje Malenstwo ;(
Najgorsze ze moja mama tez w szpitalu bo na jutro planowany zabieg wyciecia woreczka zolciowego i moj maz zostal z moja Coreczka. Boze mam nadzieje ze sobie poradzi ;(
Trzymaj sie i nie zalamuj:) wszystko będzie w porządku. Ja w pierwszej ciazy tez dostalam plamien. Bylam ba luteinie 8 tygodni musialam lezec 3 tygodnie a pozniej sie oszczedzac. Trzymam mocno kciuki za ciebie i za męża.
Ps. Jak sytyacja czlowieka do czegoś zmusza, trzeba zawsze dac sobie radę:)

Hej dziewczynki!
Ja dzis rano dostalam krwawienia i od razu pojechalam na IP. Juz myslalam ze to koniec. Ale dzieki Bogu serduszko bije. Jestem teraz w szpitalu na podtrzymaniu. I juz do konca bede musiala lezec :( mam nadzieje ze uda mi sie donosic moje Malenstwo ;(
Najgorsze ze moja mama tez w szpitalu bo na jutro planowany zabieg wyciecia woreczka zolciowego i moj maz zostal z moja Coreczka. Boze mam nadzieje ze sobie poradzi ;(

Oj kochana, to musiałas się wystraszyć. Córcia z ojcem ma dobrze, nie martw sie. Jak ja poszłam rodzić drugą córę to moja pierwsza była tak zachwycona "wakacjami" z tatą , że wcale się nie uciesyzła na mój powrót....
Wiadomo od czego krwawien
Wróciłam od lekarza. Wszystko ok, jest serduszko bijące prześlicznie :) wielkość ludzia;) idealnie pod wiek ciąży.

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli jaki masz tydzien i wiek dokladnie?

Ale mi zrobilyscie ochotę na zapiekanke. Chyba wyślę męża do sklepu :D
Gratuluję wszystkim udanych wizyt :)
@Molly_88 trzymaj sie kochana :* wszystko będzie dobrze, a dla zdrowia dziecka mozna nawet całą ciąże leżeć :) a tatuś sobie da radę, dla córki to będą wakacje :)

Trzymam kciuki za kobitkę która leży w szpitalu- będzie dobrze, słuchaj lekarzy.

Do Mamy bliźniaków- dasz radę, kto jak nie ty?

Resztę pozdrawiam i gratuluję kolejnych bijących serduszek

Uciekam spać. Walczę z cukrem i mam duże skoki. Nie wiem co jeść. Raz cukier w górę, raz w dół. W tym tygodniu idę na badania i m nadzieję, że się nie spòźnie za bardzo do pracy.

Dobranoc

Oj kochana, to musiałas się wystraszyć. Córcia z ojcem ma dobrze, nie martw sie. Jak ja poszłam rodzić drugą córę to moja pierwsza była tak zachwycona "wakacjami" z tatą , że wcale się nie uciesyzła na mój powrót....
Wiadomo od czego krwawien

Czyli jaki masz tydzien i wiek dokladnie?
6t6d

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry