reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Odciagalam mleko przechylilam poj za mocno i wylalam :( popłakałam się a mój był cudowny zaczol mnie pocieszać mówić że nic się nie stało każdemu może się zdarzyć to był pierwszy raz damy radę a ja myślałam tylko o tym że przez to że taka fajtlapa jestem Grześ nie dostanie mleka :(
Po 3 godz znowu Odciagalam ale było mniej :( zanieslismy do Grzesia położna się ucieszyła że udało się cokolwiek tak wcześnie :)
Dziewczyny ja jak tylko go widzę takiego malutkiego to zaraz płacze :( dziś chce zapytać lekarki kiedy go dostanę ale na razie jej u mnie nie bylo
A co do CC to te które miały macie jakiś patent na wychodzenie z łóżka żeby aż tak nie bolało bo teraz jak wstałam siusiu to aż się poryczalam

reklama
Clodi będziesz naszą pierwszą marcówką.. to do czegoś zobowiązuje.. :cool2: Pełen luz i daj przykład jak się nie bać, nie panikować, nie uciekać w popłochu z porodówki itd... :rolleyes:
A kciuki marcowe od jutro działają zdecydowanie mocniej dlatego że marzec jutro :tak: już trzymam.. &&&&

Bar przde wszystkim lekko na bok i dopiero wstajesz.. nie od razu do góry.. rozumiesz o co chodzi? Wtedy nie naciągasz żadnych mięśni brzucha..

Elisse a na kiedy masz termin? Moja też dziś ważyła 2600, termin mam dokładnie za miesiąc, wszystko u nie długie i pozamykane :) dostałam dzisiaj zdjęcie 3d buźki, fajna pamiątka.
Sarna współczuję tego czekania, ja synka też po terminie urodziłam i to czekanie jest strasznie stresujące...mam nadzieję, że już niedługo;)

Kurde laseczki po cc,tez dostajecie astrzyki przeciwzakrzepowe w brzuch? Podobno jeszcze w domu trzeba bedzie je podawac. Jakos sobie tefo nie wyobrazam. Sama sobie nie zrobie,mezowi tez nie dam,bo nawet pryszcza na plecach nie kaze mu ruszac :p.

reklama
Odciagalam mleko przechylilam poj za mocno i wylalam :( popłakałam się a mój był cudowny zaczol mnie pocieszać mówić że nic się nie stało każdemu może się zdarzyć to był pierwszy raz damy radę a ja myślałam tylko o tym że przez to że taka fajtlapa jestem Grześ nie dostanie mleka :(
Po 3 godz znowu Odciagalam ale było mniej :( zanieslismy do Grzesia położna się ucieszyła że udało się cokolwiek tak wcześnie :)
Dziewczyny ja jak tylko go widzę takiego malutkiego to zaraz płacze :( dziś chce zapytać lekarki kiedy go dostanę ale na razie jej u mnie nie bylo
A co do CC to te które miały macie jakiś patent na wychodzenie z łóżka żeby aż tak nie bolało bo teraz jak wstałam siusiu to aż się poryczalam

Patentu nie mam ale ja spuszcZalam nogi po malu i rekoma sie zapieralam i wstawalam bokiem. Nie mozna na prosto tylko bokiem. Musisz swoj patent mieć haha ja co wstawanie to inaczej ale przeważnie nogi za lozko i jakos bokiem szlo.

Do góry