reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Hihi no 9 letnia mama to już prawie emerytka :D

Troszkę się rozjedziemy z tematami ale jak dla mnie to lepiej bo będę cokolwiek w końcu wiedziała ;)

reklama
Haha no zalozmy, ze zastapimy to innym lepszym slowem - doswiadczona mamuska :p

Kamilaasami mi tez sie przyda najpiere poczytac a pozniej to wdrazac w zycie bo z praktyka u mnie kiepko :p

O ludzie, zabrałam sie w końcu za pakowanie torby do szpitala i utknęłam na samym początku. Bo oczywiście "mój" szpital nie może wywiesić oficjalnej listy niezbędnych rzeczy, tylko trzeba sie na forach dopytywać dziewczyn jak to w praktyce wyglada i co brać a co sobie darować :/

O ludzie, zabrałam sie w końcu za pakowanie torby do szpitala i utknęłam na samym początku. Bo oczywiście "mój" szpital nie może wywiesić oficjalnej listy niezbędnych rzeczy, tylko trzeba sie na forach dopytywać dziewczyn jak to w praktyce wyglada i co brać a co sobie darować :/
Tak jak umnie makabra. Wiem od znajomej aby ze papier toaletowy, oscanisept, mydlo, sztuczce, kubek, podklady na lozko, podpaski
I sama niewiem co jeszcze

No dobra dziewczyny dzięki za rady. Macie racje czas przestać się rozczulac. Cocosh Twoje rady sa budujące. No a 1.03 tuz tuz wiec Fanti pozwala rodzić juz wszystkim.
Cien trzymam kciuki może przetrzymasz do marca!!
Balladyna straszne jest cdekanie, ale razem razniej. Pomimo iz jestem najbardziej przeterminowana koniec ocierania łez. Teraz są ważniejsze rzeczy porody, karmienia i takie tam...
Volka to Twoja rodzinka na pewno nie może się doczekać. .

Ciekawa jestem, ktora z nas bedzie pierwsza marcowa mama:)
Wczoraj tyle porodow a dzisiaj taka cisza... ;) Mala Zuzia pojawila sie chwile po polnocy a po niej nic...;)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

hej, my już po wizycie, fundacji i zakupach i padam na pysk... Szkoła rodzenia przełożona na środę i dobrze, bo bym już nie dała rady. Mały już 3400, 08.03 mam się stawić a IP o 7:00. Kurde to już za tydzień :-o a w niedzielę kazał morfologię zrobić hmm... Pytałam jak z tym zakazem no to jest, ale Kamil będzie mógł być przed salą i kangurować. Rodzinę już uprzedziłam, że zakaz jest. I dobrze, nikt więcej mi do szczęścia niepotrzebny :) przez te kilka dni. Psycholog też jest na miejscu i mówił Dr, że ma to na uwadze ciągle i nawet jak będę mówiła, że nie to na wszelki wypadek do mnie przyjdzie :oo: Kciuki za wizyty jutrzejsze :)
Cień, żeby już się rozwinęło na dobre bo kurde ileż może straszyć?
Sarna, nie dołuj się :( też mam ostatnio ciężkie dni, z innych powodów trochę, ale będzie dobrze, damy radę wszystkie :)
Bar dużo ciepła przesyłam Tobie i Grzesiowi, jesteś dzielna, a Grześ po Mamie i wszystko będzie dobrze :)
Dużo zdrówka dla wszystkich chorowitków!!! <3

reklama
W Cień cała nadzieja na 2gie szczęście dzisiaj :) chyba że ktoś po cichutku dołączył ;)
Sarna kochana twojej Kruszynce dobrze w twoim brzuszku :) już niedługo ... jak marudze mojej mamie ze mi ciężko i chcę już to mieć za sobą to się śmieje i mówi że za miesiąc będę jeczec żeby mały wszedł spowrotem skąd przyszedł i dał się wyspać ;)

Do góry