reklama
Bar bra dzięki za linka ale sporo tych ręczników jest z domieszką,ja chciałabym 100%bambus,najlepiej by był jeszcze duży i z kapturkiem, takie ktore mi sie podobaja kosztują ok 100 zl, troszkę bałabym się bez polecenie kupić pierwszy z brzegu,chyba jednak lepiej wymacać na żywo, sama nie wiem...Może też poproszę kogoś ze znajomych by kupili po narodzinach Malutkiej, poprzednio kupiłam wszystko sama a potem jak przychodzili w odwiedziny goście i pytali się co dla dzieci to nie mialam pomysłu i dostaliśmy masę niepotrzebnych rzeczy.
A co do samego bambusa to ja lubie testować takie nowości,w poprzednich ciazach może i bym nie zwróciła uwagi na coś takiego, teraz mam prawie wszystko to człowiek zaczyna wymyslac☺
Volka mój synek w poprzednich latach chorował po 9-10 razy w roku na zapalenie oskrzeli i to obturacyjne za każdym razem praktycznie udawało się jechać na samych inhalacjach antybiotyk dostał może ze 2 razy jak już naprawdę było bardzo źle z podejrzeniem zmian na plucach.Dla mnie inhalator przy dzieciach jest niezbedny,jak boisz sie sterydow to spróbuj kiedyś inhalowac sama solą fizjologiczna,też bardzo pomaga.
Młoda Mama co za ***** z tego Twojego szefa, ja bym to zgłosiła do pipu szkoda własnych nerwów.
Jak piszecie jak Wam mężowie pomagają w domu to az zazdroszczęja to niestety muszę sama wszystko ogarniać,fakt że mąż wiele pracuje i dla mnie to logiczne ze jak ja jestem w domu to ja sprzątam ale nawet jak ma wolne to wiecznie zmeczony milobybyło jakby kiedyś chociaz troche pomógł...
A co do samego bambusa to ja lubie testować takie nowości,w poprzednich ciazach może i bym nie zwróciła uwagi na coś takiego, teraz mam prawie wszystko to człowiek zaczyna wymyslac☺
Volka mój synek w poprzednich latach chorował po 9-10 razy w roku na zapalenie oskrzeli i to obturacyjne za każdym razem praktycznie udawało się jechać na samych inhalacjach antybiotyk dostał może ze 2 razy jak już naprawdę było bardzo źle z podejrzeniem zmian na plucach.Dla mnie inhalator przy dzieciach jest niezbedny,jak boisz sie sterydow to spróbuj kiedyś inhalowac sama solą fizjologiczna,też bardzo pomaga.
Młoda Mama co za ***** z tego Twojego szefa, ja bym to zgłosiła do pipu szkoda własnych nerwów.
Jak piszecie jak Wam mężowie pomagają w domu to az zazdroszczęja to niestety muszę sama wszystko ogarniać,fakt że mąż wiele pracuje i dla mnie to logiczne ze jak ja jestem w domu to ja sprzątam ale nawet jak ma wolne to wiecznie zmeczony milobybyło jakby kiedyś chociaz troche pomógł...
Agiszonek
Fanka BB :)
Masz dokładnie ten? A czemu nie polecasz? Ja się strasznie na niego napaliłam. A co polecasz do otulania? A te wkłądy są ekstra bo możesz stosowac na ciepło i na zimno.Agiszonek o wkładkach nie słyszałam tylko o kapuście.
A ten otulacz mam i moim zdaniem jakość nijak ma się do ceny. Dobrze że miałam wtedy kupony i kupiłam sporo taniej ale nie polecam.
Agiszonek
no i cholera rozstępy mam!!! na górnej części brzucha takie małe!
Agiszonek
a ta wielkośc jest ok? 110x110?Mam taki szary właśnie. To jest po prostu pieluszka obszyta tasiemką. Pieluszki można kupić po 20 zł a tu za to że jest tasiemka i w woreczku zapakowany cena 5 razy wyższa.
Naile no wlasnie nie mowili nic o plci a ja jakos nie zapytalam bo watpliwosci u mnie brak
Moj wlasnie poszedl do pracy a ja zjadlam zupke, teraz zagryzam juz chyba 5 nektarynka dzis i bede ogladac Singielke bo coz innego moge robic
Moj wlasnie poszedl do pracy a ja zjadlam zupke, teraz zagryzam juz chyba 5 nektarynka dzis i bede ogladac Singielke bo coz innego moge robic
MłodaMama93
Agiszonek!!!! Ty franco
Ja nie patrzę na swój brzuch !! Żeby nic nie zobaczyc bo po co mam się denerwować a tu po twoim poście ,a poogladam sobie' i CO?!?! Mam roztepy przy bliznie od kolczyka i to TAAAAAAAAKI WIDOCZNY!
A tak długo żyłam w blogiej nieświadomości...
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Ja nie patrzę na swój brzuch !! Żeby nic nie zobaczyc bo po co mam się denerwować a tu po twoim poście ,a poogladam sobie' i CO?!?! Mam roztepy przy bliznie od kolczyka i to TAAAAAAAAKI WIDOCZNY!
A tak długo żyłam w blogiej nieświadomości...
Agiszonek
Młoda ja się kilka dni łudziłam że mam ślady po naklejonych taśmach od tapingu!!!
reklama
MłodaMama93
Ja widziałam wcześniej ze mam tam czerwone ale bardziej wyglądało że to dziurka się rozciąga ale nie... tam są roztepy czerwone a nie żadne rozciąganie dziurki