reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja musze powiedziec mojemu zeby zrobil "to i to " bo sam ciezko ma sie domyślić choc ostatnio za odkurzanie w soboty sam sie bierze .Ja kurze scieram i podlogi codziennie bo jestem alergikiem i juz w tej ciazy mialam jaja z alergia wiec wole ogarnac codziennie .

reklama
Kustronka do mnie jak teściowa ma przyjechać to mam wszystkie choroby świata na raz hahaha

Ja również nie mam nic bambusowefo :D kiedyś kupiłam skarpetki dla siebie[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

A co do ubezpieczenia byłam znowu złożyć wniosek żeby dostać kasę z tego szpitala a babka mówi że nie może mi przyjąć bo ja nie jestem ubezpieczona i tłumaczę babie ze jestem już tutaj 3x i żeby dokładnie sprawdziła poszła do jakieś baby nie było jej z 20minut po czym oświadczyła mi ze kontaktowala się z moją księgową ale nic nie zdzialaja ze muszę rozmawiać ze swoim SZEFEM bo to on mi ściąga kasę z wypłaty... i NIE PRZELEWA na moją polisę ubezpieczeniową :/ wyszłam taka czerwona ze złości! Ale nie mam ochoty iść i się z nim kłócić bo komuś się krzywda może stać :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Mloda kurcze co za skur....z tego szefa .Inaczej go nazwac nie mozna.A tak wogole skoro sciaga Co kase na ubezpieczenie grupowe to podlega to pod wyludzenie chyba .

Mi w 28 tc na usg Grześ miał 1300 i mówili że ok ale to tak jak z brzuchem każda ma inaczej :)
Ostatnie pranie powieszone ew w rękach jeszcze tylko ochraniacz na lozeczko tzn szczebelki i ręcznik bambusowy bo zapomnialam go wrzucić do prania :)
A mam pytanie pierzecie minky?
ja wyprałam i to do łóżeczka i to do wozka w 30stopniach a wirowanie mam 1000 bo nie umiem zmienic :D - nic sie z moim nie stało, jak wyprasuje to bedzie jak ze sklepu :)

Dziś wyprałam sobie jedyne ciążowe spodnie i w gaciach popylam bo jak chciałam założyć getry a poźniej jeansy to sie okazało że ni huhu się nie zmieszcze :p

Ja tam nic bambusowego nie kupuję. Dla mnie niepotrzebnie wydane pieniądze, nowa moda na której sprzedawcy chcą zarobić
Jestem podobnego zdania. poza tym jeśli mała pielucha 30/30 kosztuje ok 25zł to pytam się jakim cudem majtki (jedyne co mi się sprawdza z bambusa) płacę po 4 zł. A materiału jest więcej niż na tej pielusze. Zwykle wyłudzenie na dziecko i tyle.

Ja mam przerwę w dolowaniu się remontem. Musiałam młodego na zajęcia na basen zawieźć. Poszłam przy okazji do meblowego zobaczyć na żywo te 2 komody co sobie wymyśliłam ale okazało się że na żywo nie pasują do obecnych mebli. Mimo że w tym samym salonie kupione. Fakt że kupę lat temu.
Po basenie wezmę jeszcze młodego do BRW może tam coś wpadnie mi w oko. A jak nie to może w necie będę coś na zamówienie szukać.

reklama
Ja juz po wizycie-Maly ulozony glowka w dol, brzuszek opadniety, glowka wstawia sie w kanal. Cisnienie wysokie, ale jeszcze w normie. No i kolejne pol kg w 3 tygodnie:p juz 9.5 lacznie..

Manka super ze z synkiem wszystko dobrze!:) ale fajnie, ze wyslala Cie na usg, przynajmniej mialas mozliwosc podejrzec malego:)

Ja chyba strasznie brutalna jestem dla prania;D bo wszystlko piore na 40 stopni i 1400 wirowania. a rzeczy z wozka, fotelika i lezaczka na 60 stopni. Recznego prania jeszcze nigdy nie zrobilam...

volka, moj maly przeszedl zapalenie oskrzeli w grudniu. Dostalismy antybiotyk i inhalacje z nebbudu bo lekarz stwierdzil, ze ma oskrzela jak stary astmatyk. Antybiotyku trzy dawki-pierwsza dawke Kuba zwymiotowal, wiec na drugi dzien wyladowalismy znowu u lekarza i jakis inny mial dyzur. Po badaniu Malego byl w szoku, ze antybiotyk dostalismy bo nie jest tak zle. A wrecz jest dobrze. I wez badz tu madry...

Ania*Be ja tez bede mordowac za te pączki!! no az sie zaslinilam;D

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

Do góry