To mój kurczak w skonczonym 32 tyg ok 1700 waży. Az sprawdziłam jak to było z Lalką to w skończonym 31 prawie 1800 ważyła i pamiętam jak gin mówił ze kolosa raczej nie należy się spodziewać (3440g w 10 dniu po terminie).
Kustronka ale masz dziś przeboje, takie plamienia mogą być po badaniu. Jak teraz, ustały?
Młoda mama to zwykła kradzież jest takie oszukancze ściąganie kasy, szkoda słów...
Volka nam się udało wyjść z zapalenia oskrzeli dzięki bankom i mucosolvanie. Po niecalym tygodniu oskrzela czyste
Isia próg dochodowy na ecikowe obowiązuje wszędzie, ok 1900 zł na osobę w rodzinie, tylko końcówki nie pamiętam
Manka no i widzisz, sprawdzili i wszystko ok
synek nadal jest synkiem?
Agiszonek o mam takie wkładki i faktycznie ulgę przynosiły
zupełnie o nich zapomniałam
Mnie po ostatniej wizycie bez przerwy brzuch bolał, dopiero dziś się uspokoił, tak to cały czas lezalam. Mąż nawetwczoraj umysł podłogi i sam z siebie ugotowal obiad na dziś, także potrafi
Ale mi teraz podnieśli ciśnienie w robocie. Dostałam mniej kasy wyplaty niż zwykle i pytam o co chodzi, to stwierdzili ze do 26 miałam l4 (26 miałam wizytę) i tego dnia nie donioslam kolejnego, wiec mi ucieli. Wtf, przecież teoretycznie nawet jakbym wróciła do pracy po zwolnieniu to tez by mi odcieli nie sprawdzając czy jestem czy nie? Druga sprawa jest kilka dni na dostarczenie zwolnienia, a w poprzednich miesiącach jakoś problemu z normalną wypłata nie robili. Stanęło na tym ze mają mi w przyszłym miesiącu wyrównać, wkurzyłam sie, bo wyjątkowo kijowy miesiąc nam się szykuje, a tu jakieś dziwne wymysły. No to się pozalilam