reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Bar bra a gdzie dorwalas reczniczek bambusowy?bo mi sie jeszcze taki marzy☺tylko wszędzie są same pieluszki bambusowe albo otulaczki a reczniczek wolałabym troszkę grubszy☺

W sklepie jak kupowała wózek i lozeczko tip to mi znajoma go poleciła droższy ale lepszy w dotyku jest cudowny ale na allegro też chyba widzialam

Bar bra ręcznie to by mi się nie chciało prac☺wirowanie na 600 będzie chyba ok ja mam na 400 ale to chyba nie jest wielka roznica☺rożek zależy jaki pralabym normalnie tylko w 30 st☺

Ja wlasnie ostatnio naczytalam sie o bambusie i juz sobie zamowilam u rodziny taki otulaczek bambusowy na cieplejsze dni moze malej bedzie pod tym chlodniej☺ale reczniczek też by się przydał ponoc bambus fajnie wchłania wode,jak możesz to prześlij linka☺

Kustronka.... Najpierw te wody teraz to... A powiedz masz może nadżerkę??? Bo jesli tak to te brunatne plamienie może być z nadzerki....
Manka super ze wszystko ok. Mój w 32 wazyl 2 kg wiec fajna waga :)

Ja sie zdrzemnelam chwile ... Ale Glowa mnie boli i tak jak Isia musze apap wziac... Chyba ciśnienie kijowe jest. Młodszy śpi...

Co do męża to mój tez nie ma problemu z porządkami domowymi. Pomaga mi nie muszę prosić ani poprawiać po nim...

Mnie dzis lozeczko przyszlo dla malego. Jak moj z pracy wroci i skreci to wstawie focie.
U nas sloneczko swieci czuje sie wiosne...ale podobno ma jeszcze na chwilunie wrocic zima .Zobaczymy czy sie sprawdzi .
Mnie od kilku dni brzuszek sie stawia czesciej.Pozatym caly czas jest twardy jak kamień.
We wtorek mam wizyte zobaczymy co tam u Filipka .Licze ze bedzie mial jakies 2500g to bedzie 34 tydzien juz .

reklama
Do góry