reklama
Ja wlasnie ostatnio naczytalam sie o bambusie i juz sobie zamowilam u rodziny taki otulaczek bambusowy na cieplejsze dni moze malej bedzie pod tym chlodniej☺ale reczniczek też by się przydał ponoc bambus fajnie wchłania wode,jak możesz to prześlij linka☺
Serduszko1
Fanka BB :)
Kustronka.... Najpierw te wody teraz to... A powiedz masz może nadżerkę??? Bo jesli tak to te brunatne plamienie może być z nadzerki....
Manka super ze wszystko ok. Mój w 32 wazyl 2 kg wiec fajna waga
Ja sie zdrzemnelam chwile ... Ale Glowa mnie boli i tak jak Isia musze apap wziac... Chyba ciśnienie kijowe jest. Młodszy śpi...
Co do męża to mój tez nie ma problemu z porządkami domowymi. Pomaga mi nie muszę prosić ani poprawiać po nim...
Manka super ze wszystko ok. Mój w 32 wazyl 2 kg wiec fajna waga
Ja sie zdrzemnelam chwile ... Ale Glowa mnie boli i tak jak Isia musze apap wziac... Chyba ciśnienie kijowe jest. Młodszy śpi...
Co do męża to mój tez nie ma problemu z porządkami domowymi. Pomaga mi nie muszę prosić ani poprawiać po nim...
Lewusek
Fanka BB :)
Mnie dzis lozeczko przyszlo dla malego. Jak moj z pracy wroci i skreci to wstawie focie.
U nas sloneczko swieci czuje sie wiosne...ale podobno ma jeszcze na chwilunie wrocic zima .Zobaczymy czy sie sprawdzi .
Mnie od kilku dni brzuszek sie stawia czesciej.Pozatym caly czas jest twardy jak kamień.
We wtorek mam wizyte zobaczymy co tam u Filipka .Licze ze bedzie mial jakies 2500g to bedzie 34 tydzien juz .
U nas sloneczko swieci czuje sie wiosne...ale podobno ma jeszcze na chwilunie wrocic zima .Zobaczymy czy sie sprawdzi .
Mnie od kilku dni brzuszek sie stawia czesciej.Pozatym caly czas jest twardy jak kamień.
We wtorek mam wizyte zobaczymy co tam u Filipka .Licze ze bedzie mial jakies 2500g to bedzie 34 tydzien juz .
reklama