reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

ehh powiem Wam że najgorzej z tymi ubrankami że nie wiadomo na czym się stoi, co będzie trzeba jeszcze dokupić,a czasu bedzie już niewiele. Ja zawsze dla dzieciaczków poluje na jakieś fajne ubranka w zestawach na allegro a jak się nie chce wydać za dużo kasy to znalezienie jakieś fajnej oferty czasem trochę trwa, zwłaszcza jak jest licytacja. Miałam dobre serce, a teraz sama na tym pewnie stracę...A do tego tak naprawdę cąłkiem niedawno kupowałam te ubranka dla Emilki....

juana trudno się oprzec tym rzecza z pink on more bo rzeczywiscie sa słodkie, ale tez jakoś ich wydaje sie super, mam nadzieję że będa nam dobrze służyć:)

volka, - za takie pieniadze to nawet sa niezle, a ja je jeszcze troszke przerobie po swojemu tzn podkleje w nich inna tapete:)

isia ja wlasnie po synku tak robie kupuje czesto uzywane i sprzedaje potem czesto za te same pieniadze, po córuni chcialam zrobic tak samo, tym bardziej ze wtedy ostro zaszalalam z iloscia ubranek dla niej, ale ze w najblizszej rodzinie pojawila się dziewczynka to chciałam im troszke pomoc, choc od poczatku zaznaczalam ze tylko pozyczam, bo po powrocie ubranek tez chcialam je dalej posprzedawac...Wspólczuję jelitowki, oby szybko mineło

kustronka oby to tylko na samym strachu sie skonczylo,,oo juz doczytalam ze to tylko falszywy alarm:)

arusiowa rogal tez w trójkąty, temu w gwaizdki jakby czegoś brakowało:) tez mnie ten zapach dosyc drazni ale juz troche wywietrzało, zreszta chyba pokrowiec tez bede prała:) a co do ubran to po własnym bracie nie spodziewałam się że ze odwali mi taki numer, ale jak pozyczałam ubrania to nie spodziewałam sie trzeciej ciazy i to tak szybko, wiec tez inaczej:)

manka to rzeczywiscie szybko poszlo, dobrze ze wszystko ok, Moja w 32 wazyła 1800 i lekarz stwierdzil ze wyjatkowo duza, ale on mnie juz denerwuje tymi tekstami bo ma chyba na tym punkcie jakas schize i non stop mnie meczy bym przeszla na diete cukrzycowa, jesli nie chce urodzic duzej Dzidzi, bo juz sporo przytylam w tej ciazy...

barbra tak zrobie, ale licze ze w koncu przywioza, zreszta od przyszlego tygodnia bede ich juz meczyc przypominajacymi telefonami, tylko no własnie ja czegos takiego bardzo nie lubię, dopominac się o swoje...

agiszonek ale ci sie trafiła okazja:)

To koniec przerwy ide dalej odgruzowywac domek, bo dzisiaj mam nawet natchnienie do sprzatania i korzystam poki córunia spi, biedulka byla tak zmeczona ze mi przysneła na foteliku do karmienia hi hi:)

reklama
Manka no i wszystko się dobrze skończyło :):) A plus taki, że widziałaś dzidzię raz jeszcze :):) Szkoda tego stresu ale najważniejsze, że jest dobrze :D

Fanti to bezstresowego remontu po Twojej myśli życzę :D:D Prosimy relację na bieżąco co się u Was dzieje :D

Maya25 a to ile przytyłaś? Bo mój maluch w 32 tc ważył około 2300g i lekarka mówiła, że na granicy i jest duży. To Twój lekarz chyba głodówkę by mi wprowadził :p:p Ja do dnia dzisiejszego przytyłam 15 kg. Ale lekarka mówi, że wszystko jest ok, bo wysoka jestem i wyniki mam dobre. Nawet powtarzałam krzywą cukrową w 33 tc.

Mi w 28 tc na usg Grześ miał 1300 i mówili że ok ale to tak jak z brzuchem każda ma inaczej :)
Ostatnie pranie powieszone ew w rękach jeszcze tylko ochraniacz na lozeczko tzn szczebelki i ręcznik bambusowy bo zapomnialam go wrzucić do prania :)
A mam pytanie pierzecie minky?

Witam

Isia oby szybko skończyła się ta jelitówka u was. Te progi co do becikowego są chyba wszędzie.

Manka i Kustronka dobrze ze wszystko się wyjaśniło :-)

Fanti powodzenia w remoncie, oby szedł po waszej myśli :-)

Ja dziś wzięłam się w końcu za pranie i na tym na razie zakończę bo brzuch mam okropnie spiety. Prasowanie zostawię na inny czas.

Isia i nas też jest próg finansowy jakos wiózł na osobę

Dzastibasti ja też przytylam już gdzieś 15 kg,tyle że mi została nadwyzka po poprzedniej ciąży ok 10 kg więc łącznie się trochę nazbieralo☺ja diety nie potrafię trzymać,nigdy nie potrafiłam ale wcale nie jem wyjątkowo dużo, powiedziałabym nawet ze tyle samo jak przed ciążą więc sama nie wiem skąd te kilogramy, sama jestem w szoku...Ale w poprzedniej ciąży przytylam 20 kg i nigdy mnie się nie czepiał i wagi dziecka też nie,więc nie wiem co mu ostatnio zaczęło odwalac....

Jaaacie, dziś chyba jakieś apogeum.. Po niesamowicie brutalnym badaniu dopochwowym przez lekarkę na SORze teraz mam obfite brunatne plamienia!! No i weź tu nie panikuj.. Jeszcze nigdy żaden lekarz nie był aż tak niedelikatny podczas badania! Juz wiem dlaczego chodzę do swojego ginekologa-mężczyzny.. Naprawde mam do niego spore zaufanie, a z tym u mnie cieżko. W ogóle to bardzo złe sie czuje będąc po drugiej stronie parawanu medycznego..

reklama
Do góry