reklama
Ja po badaniu też miałam ciemniejsze plamienie ale tylko chwilowe wtedy jest ok zdarza się bo badaniu gorzej jak się utrzymuje dłużej
Maya ja tak patrzyłam
http://allegro.pl/listing/listing.p...scope=category-11763&string=ręcznik bambusowy
Ręcznie to mąż będzie prał hehe
Mi w 33 ważył 1800 ponad
Maya ja tak patrzyłam
http://allegro.pl/listing/listing.p...scope=category-11763&string=ręcznik bambusowy
Ręcznie to mąż będzie prał hehe
Mi w 33 ważył 1800 ponad
asieńkakk
Fanka BB :)
Kustronka, Manka, no to kamień z serca
Bar, ja wszystko prałam 40 stopni i najwyższe obroty i jest ok
Volka, Isia, Maya, zdrówka dla dzieciaczków!
Isia, Serduszko współczuję bólu głowy, mnie wtedy dwa dni trzymało
Bar, ja wszystko prałam 40 stopni i najwyższe obroty i jest ok
Volka, Isia, Maya, zdrówka dla dzieciaczków!
Isia, Serduszko współczuję bólu głowy, mnie wtedy dwa dni trzymało
misssoni
Kustronka kurczę ale obfite te plamienia?
Isia na tak wogóle sprawdzasz sobie paseczkiem czy wody ci dalej wyciekają.
Manka widzisz jak dobrze popatrzyłaś sobie na dzidzię. Waga chyba ok. Mój w 33 2400.
Bar bra ja po ogórkowej zawsze się męczę ale w krzyżu raczej wtedy nie boli.
Isia na tak wogóle sprawdzasz sobie paseczkiem czy wody ci dalej wyciekają.
Manka widzisz jak dobrze popatrzyłaś sobie na dzidzię. Waga chyba ok. Mój w 33 2400.
Bar bra ja po ogórkowej zawsze się męczę ale w krzyżu raczej wtedy nie boli.
chrobek
Hej
Kustronka kurka nie lubię takich lekarzy co tak badają. U nas w szpitalu też jest taka jedna, bardzo miła, wszystko wytłumaczy, ale bada okropnie.
Ja tam nic bambusowego nie kupuję. Dla mnie niepotrzebnie wydane pieniądze, nowa moda na której sprzedawcy chcą zarabiać.
Jeśli chodzi o pranie, to 30 st i 800 wirowanie.
Przyszedł mi dziś kocyk kolejny dla Tymcia.
Kustronka kurka nie lubię takich lekarzy co tak badają. U nas w szpitalu też jest taka jedna, bardzo miła, wszystko wytłumaczy, ale bada okropnie.
Ja tam nic bambusowego nie kupuję. Dla mnie niepotrzebnie wydane pieniądze, nowa moda na której sprzedawcy chcą zarabiać.
Jeśli chodzi o pranie, to 30 st i 800 wirowanie.
Przyszedł mi dziś kocyk kolejny dla Tymcia.
Lewusek
Moj od poczatku jest wiekszy o jakies 1.5 tygodnia .Zobaczymy bo sama jestem ciekawa.Mam nadzieje ze za duzy nie bedzie. Ja mam na plusie 7.5 kg 33tc+6Lewusek moja dzidzia teraz w 34 wazy 2200.
reklama
MłodaMama93
Isia mój obiecał ogarniecie rzeczy jak się ,przeprowadzimy' i jakoś jeszcze nic nie było...
Co do sprzątania to mój troszkę się poprawił tzn.sprząta jak mówię ze nadchodzi sobota i robimy to to i to sam właściwie teraz myje garki ale potrafi mi ZAKOMUNIKOWAC ze rano umyl garki zeby czasem mi to nie umknęło ja odkurzam co 2 dni właściwie bo tyle się niesie teraz a mój właściwie uznał że sprzątanie raz w tyg. W sobotę wystarczy! Ale ja jestem zdania ze jakby sprzatal za sobą za każdym razem nie byłoby tyle bałaganu[emoji14]Nie mogę narzekać na gotowanie bo przepyszne obiady robi <3 i teraz bardzo często gotuję dla ,nas'
Volka ciocia moja stosuje inhalacje małej zamiast antybiotyków a ona jak zaczyna być chora zawsze zapalenie oskrzeli i bardzo dużo jej pomaga
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Co do sprzątania to mój troszkę się poprawił tzn.sprząta jak mówię ze nadchodzi sobota i robimy to to i to sam właściwie teraz myje garki ale potrafi mi ZAKOMUNIKOWAC ze rano umyl garki zeby czasem mi to nie umknęło ja odkurzam co 2 dni właściwie bo tyle się niesie teraz a mój właściwie uznał że sprzątanie raz w tyg. W sobotę wystarczy! Ale ja jestem zdania ze jakby sprzatal za sobą za każdym razem nie byłoby tyle bałaganu[emoji14]Nie mogę narzekać na gotowanie bo przepyszne obiady robi <3 i teraz bardzo często gotuję dla ,nas'
Volka ciocia moja stosuje inhalacje małej zamiast antybiotyków a ona jak zaczyna być chora zawsze zapalenie oskrzeli i bardzo dużo jej pomaga
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka