reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Kustronka kurczę ale obfite te plamienia?
Isia na tak wogóle sprawdzasz sobie paseczkiem czy wody ci dalej wyciekają.
Manka widzisz jak dobrze popatrzyłaś sobie na dzidzię. Waga chyba ok. Mój w 33 2400.
Bar bra ja po ogórkowej zawsze się męczę ale w krzyżu raczej wtedy nie boli.

Hej

Kustronka kurka nie lubię takich lekarzy co tak badają. U nas w szpitalu też jest taka jedna, bardzo miła, wszystko wytłumaczy, ale bada okropnie.

Ja tam nic bambusowego nie kupuję. Dla mnie niepotrzebnie wydane pieniądze, nowa moda na której sprzedawcy chcą zarabiać.

Jeśli chodzi o pranie, to 30 st i 800 wirowanie.

Przyszedł mi dziś kocyk kolejny dla Tymcia.

A ja dzis zamowilam kocyk do lozeczka, kocyk do wozka i rozek ale na allegro wiec jeszcze zejdzie zanim mi to przyjdzie :) Jak bede miala juz to wstawie fotki :)

reklama
Isia mój obiecał ogarniecie rzeczy jak się ,przeprowadzimy' i jakoś jeszcze nic nie było...
Co do sprzątania to mój troszkę się poprawił tzn.sprząta jak mówię ze nadchodzi sobota i robimy to to i to sam właściwie teraz myje garki ale potrafi mi ZAKOMUNIKOWAC ze rano umyl garki :D zeby czasem mi to nie umknęło :D ja odkurzam co 2 dni właściwie bo tyle się niesie teraz a mój właściwie uznał że sprzątanie raz w tyg. W sobotę wystarczy! Ale ja jestem zdania ze jakby sprzatal za sobą za każdym razem nie byłoby tyle bałaganu[emoji14]Nie mogę narzekać na gotowanie bo przepyszne obiady robi <3 i teraz bardzo często gotuję dla ,nas'
Volka ciocia moja stosuje inhalacje małej zamiast antybiotyków a ona jak zaczyna być chora zawsze zapalenie oskrzeli i bardzo dużo jej pomaga ;)

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Do góry