reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Manka widzisz jest dobrze :) głupia tamta położna wrrr :/
Mój zawsze sprzatal ale nigdy nie mieszkał bez rodziców więc jak byłam w szpitalu to się trochę o niego martwilam ale nie potrzebne :) sprząta gotuje robi zakupy :)
Isia też mu się zapomina i muszę mu o czymś przypomnieć ale tacy są faceci :) zakupy mu w sms-ach wysylam tzn listę :)
Maya jak nie przywioza ci tych ciuchow to powiedz szczerze przecież są twoje i je potrzebujesz a czas się kurczy niestety :)
Paznokci to już od 2 miesięcy nie maluje w sumie to prawie miesiąc w szpitalu byłam może dlatego hehe :p
Po urodzeniu zadbam o siebie :)
Na razie wspomniałam mojemu o walentynkach a on do mnie hmmm a będziesz mogła już wychodzić? A ja no oczywiście a on no to zobaczysz będzie fajnie :)
Ide pranie powiesić i postawić już ostatnie :) i sniadanko zjeść :)

reklama
Uff nadrobiłam.

Cocosh nadal trzymamy kciuki. Odezwij się jak tylko będziesz miała możliwość i daj znać co z mężem :) buziaki dla waszej trojeczki :)

Kustronka, manka super że już po stresie.
Sarna już prawie możemy pisać WITAJ NA WOLNOŚCI!!!
Isia wyślij tą panią do mnie. Do wtorku Ci oddam.
U mnie remont się zaczął. Mąż miał do niedzieli skończyć ale musimy nieco mebli kupić i przeorganizować co nieco a od poniedziałku zamiast do pracy idzie na zwolnienie i dalej robi.
A ja się czuję taka niepotrzebna zupełnie nie jak ja zazwyczaj. Nic nie ogarniam. Młody już po szkole i poszedł Od razu ferie U babci zaczyna. Conajmniej do wtorku będzie u babci. Jutro jedzie na cały dzień do kolegi a ja mamę poprosiłam żeby mi tu pomogła to jakoś ogarnąć.

No to fajnie Manka, że już po i dobre wieści przyniosłas. Ja siedzę i czytam o położeniu ukosnym i poprzecznym i jestem przerażona. Mam nadzieję, że Artur schował się głęboko, dlatego nie wyczula główki. Bo jak pomyślę o przewracaniu dziecka zewnętrznym to mi się juz nie dobrze robi. I milion pytań w głowie. .. a ja muszę czekac do kolejnego czwartku... zgupieje przez ten czas...

Ja tak na szybko dalej nie jesyem ubezpieczona w PZU a dalej mi ściągają składki !!!!! Później wam odpisze co i jak

Mańka kustronka to dobrze ze wszystko okej :* ja we wtorek pójdę i zmusze go ze ma mi JESZCZE RAZ sprawdzić wody!! I nie wyjdę bez dokładnego usg przywiozę się do krzesła :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Sarna moze faktycznie zle wyczula rekami tak jak u mnie :D moze masz duzo wod albo cos, na pewno bedzie dobrze. No i witaj na wolnosci !!! :)

Mloda no to co oni kombinuja tak z tymi Twoimi ubezpieczeniami ? Zarty jakies :p

reklama
A jak mąż cocosh? Coś ktoś wie?
Ja dziś od rana prasuje i przyszedl mi kombinezon. Jest taki cudny. Malenki i w świetnych kolorach. Wogole nie zniszczony za 12 zł.

Załączniki

• 1454066948664.jpg
    1454066948664.jpg
    64,3 KB · Wyświetleń: 57
Do góry