reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Tez zazwyczaj slysze, zrob co chcesz. To robie pod siebie i Emilke, potem slysze "znowu to?". Wiec rzadko sie go pytam, zazwyczaj robie to na co ja mam ochote.

reklama
Widzę że temat naszych ciąż zszedł na drugi plan i gotowanie dla starszych pociech jest tematem 1:) Mój synek ma 4.5 roku też jest strasznym nie jadkiem ale ja znalazłam sposób stawiam go w kuchni na krzesełku i razem gotujemy nawet szpinak który był nie zjadliwy dla niego teraz jest ulubionym przysmakiem w pierogach ale wszystko razem:)

Ja dziś zamowilam szumisia. Warto poszukać uzywanego w idealnym stanie. Ja takiego kupilam za 90zl.
Jesli chodzi o kocyk minky to najlepsze sa te drogie. Ja kupilam uzywany by anna mucha. Stan idealny za 90zl. Nowy 179.
Ja mam takie "przeblyski" inteligencji że dziś na poczcie zastanawiałam się kto tonnadawca a kto adresat:oo:

Na noworodkowym tam gdzie rodziłam to wiem ze nie można, ale jak z reszta to się nie interesowałem, teraz chciałam zobaczyć na stronie, a ta w przebudowie :sorry:

Serduszko wszystkiego najlepszego dla synka :tak:

Młoda mama oj tego tekstu typu dopiero to jedliśmy tez nie lubię :D

Ja to mam jeszcze takie utrudnienie, że mój mezulek nie lubi pomidorów :sorry: chociaż nauczył się przy mnie zjesc na kanapce i ketchup mu nie przeszkadza :sorry: tak to bez przekonania, pomidorową robie może z raz w miesiącu jak mam coś innego na obiad dla niego ... rany ale mi się teraz pomidorowej zachcialo

Agiszonek, spróbuj świeżego ananasa zjeść na noc.... Rano powińien byc efekt ;)
Co do takich używanych rzeczy które sa blisko niemowlaka to ja jestem straszńie ostrożna... Jakoś nie mam przekonania do tego zeby brac cos po kimś. Jeszcze ubranka to tak ale maskotki to juz nie bardzo :/

Monikas ja miałam skróconą już w 27 tyg :D

Która z mam miała znieczulenie? Epidural?
Trzeba było zgłosić się do szpitala wcześniej? Czy jak go załatwić?

A następne pytanie można iść ,zwiedzic'porodowke czy raczej nikt nie chodzi wcześniej i nie ogląda? :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

U mnie już ok więc na bank to po lekach już ich nie mam :)
Co do tych dowcipnych to pisalam do gina i zmienil mi na natamycyne bralam ją przed szpitalem 3 szt mam jak będzie ok to mój mi kupi tzn najpierw receptę zalatwi :)
Strasznie wkrecilam się w serial przepis na życie :) już 4 sezon a co do jedzenia to mój wybredny nie jest zje co mu zrobię :) dziś bitki frytki i pekińska z ogorkiem i pomidorem oczywiście moja mamusia robiła :)
Jutro barszcz z uszkami i ziemniakami jak kto będzie chciał i pierogi z kap i grzybami :)

reklama
Do góry