reklama
Widzę że temat naszych ciąż zszedł na drugi plan i gotowanie dla starszych pociech jest tematem 1 Mój synek ma 4.5 roku też jest strasznym nie jadkiem ale ja znalazłam sposób stawiam go w kuchni na krzesełku i razem gotujemy nawet szpinak który był nie zjadliwy dla niego teraz jest ulubionym przysmakiem w pierogach ale wszystko razem
Agiszonek
Fanka BB :)
Ja dziś zamowilam szumisia. Warto poszukać uzywanego w idealnym stanie. Ja takiego kupilam za 90zl.
Jesli chodzi o kocyk minky to najlepsze sa te drogie. Ja kupilam uzywany by anna mucha. Stan idealny za 90zl. Nowy 179.
Ja mam takie "przeblyski" inteligencji że dziś na poczcie zastanawiałam się kto tonnadawca a kto adresat
Jesli chodzi o kocyk minky to najlepsze sa te drogie. Ja kupilam uzywany by anna mucha. Stan idealny za 90zl. Nowy 179.
Ja mam takie "przeblyski" inteligencji że dziś na poczcie zastanawiałam się kto tonnadawca a kto adresat
nailie
Na noworodkowym tam gdzie rodziłam to wiem ze nie można, ale jak z reszta to się nie interesowałem, teraz chciałam zobaczyć na stronie, a ta w przebudowie
Serduszko wszystkiego najlepszego dla synka
Młoda mama oj tego tekstu typu dopiero to jedliśmy tez nie lubię
Ja to mam jeszcze takie utrudnienie, że mój mezulek nie lubi pomidorów chociaż nauczył się przy mnie zjesc na kanapce i ketchup mu nie przeszkadza tak to bez przekonania, pomidorową robie może z raz w miesiącu jak mam coś innego na obiad dla niego ... rany ale mi się teraz pomidorowej zachcialo
Serduszko wszystkiego najlepszego dla synka
Młoda mama oj tego tekstu typu dopiero to jedliśmy tez nie lubię
Ja to mam jeszcze takie utrudnienie, że mój mezulek nie lubi pomidorów chociaż nauczył się przy mnie zjesc na kanapce i ketchup mu nie przeszkadza tak to bez przekonania, pomidorową robie może z raz w miesiącu jak mam coś innego na obiad dla niego ... rany ale mi się teraz pomidorowej zachcialo
Agiszonek
BarBra ciebie meca biegunki a ja w drugą stronę. Wypilam pół syropu laktulosil czy cos takiego. Zjadlam sliwki i jogurt....i nic
Agiszonek, spróbuj świeżego ananasa zjeść na noc.... Rano powińien byc efekt
Co do takich używanych rzeczy które sa blisko niemowlaka to ja jestem straszńie ostrożna... Jakoś nie mam przekonania do tego zeby brac cos po kimś. Jeszcze ubranka to tak ale maskotki to juz nie bardzo :/
Co do takich używanych rzeczy które sa blisko niemowlaka to ja jestem straszńie ostrożna... Jakoś nie mam przekonania do tego zeby brac cos po kimś. Jeszcze ubranka to tak ale maskotki to juz nie bardzo :/
MłodaMama93
Monikas ja miałam skróconą już w 27 tyg
Która z mam miała znieczulenie? Epidural?
Trzeba było zgłosić się do szpitala wcześniej? Czy jak go załatwić?
A następne pytanie można iść ,zwiedzic'porodowke czy raczej nikt nie chodzi wcześniej i nie ogląda?
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Która z mam miała znieczulenie? Epidural?
Trzeba było zgłosić się do szpitala wcześniej? Czy jak go załatwić?
A następne pytanie można iść ,zwiedzic'porodowke czy raczej nikt nie chodzi wcześniej i nie ogląda?
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
U mnie już ok więc na bank to po lekach już ich nie mam
Co do tych dowcipnych to pisalam do gina i zmienil mi na natamycyne bralam ją przed szpitalem 3 szt mam jak będzie ok to mój mi kupi tzn najpierw receptę zalatwi
Strasznie wkrecilam się w serial przepis na życie już 4 sezon a co do jedzenia to mój wybredny nie jest zje co mu zrobię dziś bitki frytki i pekińska z ogorkiem i pomidorem oczywiście moja mamusia robiła
Jutro barszcz z uszkami i ziemniakami jak kto będzie chciał i pierogi z kap i grzybami
Co do tych dowcipnych to pisalam do gina i zmienil mi na natamycyne bralam ją przed szpitalem 3 szt mam jak będzie ok to mój mi kupi tzn najpierw receptę zalatwi
Strasznie wkrecilam się w serial przepis na życie już 4 sezon a co do jedzenia to mój wybredny nie jest zje co mu zrobię dziś bitki frytki i pekińska z ogorkiem i pomidorem oczywiście moja mamusia robiła
Jutro barszcz z uszkami i ziemniakami jak kto będzie chciał i pierogi z kap i grzybami
reklama