reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Bursztynek tak kupiliśmy Ale nie miałam okazji jeszcze skorzystać! Bo nie można sie dopchac właściwie włożyłam baterię i nacisnelam guzik żeby włączyć i tyle :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Volka && wszystkie zaciśnięte za jutro. I za każdy dzień który będzie potrzebny.
Isia najgorzej że w sumie u nas nie jest określony czas tej nauki.
Pan nawet dziś zaproponował wizyty 2 razy w tygodniu. Ale to kosztuje. A to nie jest jedyne zajęcie dodatkowe młodego za które trzeba płacić.

Fanti to ładnie sobie zaśpiewał... :/

Ja bym chciała żeby moja chodziła na karate a mój chce żeby uczyła się strzelać :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Agiszonek na moją core działa rozwodniony sok jablkowy, albo jablko popite woda ;)

Mloda mama u mnie przy przyjmowaniu do szpitala w papierach kazali zaznaczyc czy chce sie znieczulenie czy nie, potem na porodowce tez pytali, ale glownie to ja o nie jęczałam ;) z tym zwiedzaniem to chyba zalezy od szpitala, wiem ze ze szkola rodzenia przy szpitalu sie zwiedza.

Fanti aj xzemu mieszkasz tak daleko ;) na szczescie mam sok pomidorowy, a jutro gotuje rosol, takze kto wie czy nie bedzie z tego pomidorowej :D

Bursztynek rany kazalabym takim serwisantom siedziec codziennie w tym pokoju :/ brrr

Barbra o taki organizer chyba bede musiala kupic, pomierzylam miejsce gdzie ma stac lozeczko i nijak nie będę miala jak sie dostac do polki nad lozeczkiem... Poprzednio przewijak stal na komodzie i wszystkie dzieciowe rzeczy byly w szufladzie pod ręką, ale teraz mam wszystko w sypialni przeorganizowane

Mloda- tak to juz z facetami bywa:p teraz to zapewne skorzystasz za miesiac [emoji16]

Isia- ja mam zalecenie by w udo wbijac nie w brzuszek. A Ty dlaczego to ustrojstwo bierzesz?

Co do tygodnia ciazy to ja nie wiem jak to jest. Mianowicie:
Ostatnia miesiaczke mialam 28/29.05. (Cykl 30 dniowy)
Wg I USG termin mam na 11.03
A termin wg ostatniego USG na 25.02 czyli 32 tydz.
Ale ogolnie cos pomiedzy 30-32 tc. [emoji16]

Ja tnie mam wiekszego problemu z używannymi rzeczyami. jesli chodzi o zabawki to ffaktycznie może lepiej miec nowe, szumis akurat nowy....zdublowany prezent. A ciuszki wszystkie mam uzywane. Pralam je w 60 stopniach. Łóżeczko i wózek po siostrzencach. A kocyk wypiore porządnie.
Gdzie ja o tej godzinie świeżego ananaaa znajde? Jest tak zimno że nie mam sumienia gonić narzeczonego do tesco 24h

Nailie pilam sok rozcieczony wczoraj caly dzień i codziennie jabłka wcinam
Butsztynek ja mialam 27.05ostatnia miesiączkę i tez mam tak rozbieżne terminy. Mij Adaś 12 grudnia wazyl 1140. Ciekawe ile teraz....ale czuje ze się powiekszyl bo w brzuchu mam 4 cm więcej

Fanti, ja bym chciała zeby Zuzka nauczyła sie pływać bo ja z M nie umiemy. Tzn ja pieskiem a M baaaaaardzo słabo a to sie jej zawsze przyda. Pewnie sami tez byśmy jej opłacili te lekcje ale dopiero na wiosnę jak sie zaczną nowe roboty bo w styczniu M kończy te stare które ma zaczęte i nic nowego nie slychac :/ niby dobrze bo bedzie w końcu robił pokoj Zuzce a z drugiej strony znowu ta niepewność...
Ostatnio sie zastanawialiśmy gdzie będziemy chrzciny robic... Kiedyś M chciał robic w domu, taka mądrala z niego a teraz mysli w jakiej knajpie zrobimy jeżeli mowa o konkretach hihi
No i nad terminem... Ja bym chciała maj/czerwiec ale brat M z rodzina ze Szkocji przylatują w połowie sierpnia i z drugiej strony nie wie, czy nie zaczekać z tymi chrzcinami na nich... Bo juz u Zuzki nie byli... A z drugiej strony w sierpniu bedą cholerne upały znając zycie :/

reklama
Do góry