reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja dopiero 12 tc a brzusio już odstaje. No ale to chyba tez wina mojego wzrostu i wagi. W swoje jeansy mieszcze sie z ledwoscia wiec juz ich nie nosze. Narazie smigam w sukienkach w ktore tez juz sie przestaje miescic bo cycki urosły.

reklama
bar bra widoki piękne!!!! I jaka trawa zielona :szok: U nas tak wszystko posuszyło ostatnio, że siano wszędzie zamiast trawy, zapomniałam jak wygląda trawa prawdziwa ;-) A na tej pierwszej fotce to się chyba jakimś cudem kawałek twojego tankini wkręciło, co ? ;-)

mantka spokojnej podróży!!

A ja wybywam na spontaniczny ostatni wakacyjny weekend nad jeziorko w okolice Augustowa :-D

Barbra ale tam fajnie :tak: Aż się rozmarzyłam. U nas póki co zachmurzone niebo i duchota :sorry:

Sylvi Kciuki za wizytę, ciekawe czy uda się podejrzeć malucha ;-)

Mała_Mi wow jaka okazja! Akurat miałam w planach pojawienie się w centrum handlowym, to wiem gdzie zaglądać po spodnie :rofl2: Może się coś trafi

KubusiowaMama ja też jeszcze bez karty ciąży :sorry: Ale jak wszystko będzie ok to za tydzień powinni założyć

Manka czekamy na wieści ;-)

Arusiowa miłego wyjazdu :tak: Ja też myślałam o weekendowym wypadzie nad jezioro, ale to już chyba nie na moje siły :sorry: Ostatnim razem strasznie mnie wymęczyła droga :zawstydzona/y:

Co do brzucha ja mam rano standardową oponkę, której nie da się wciągnąć, za to wieczorem hulaj dusza, muszę chyba się zmusić do zrobienia fotki żeby pokazać różnicę :sorry: Rano normalne spodnie mi aż tak nie przeszkadzają, ale od późnego popołudnia tylko marzę aby wskoczyć w dresy :sorry:

Witam wszystkie Panie :)

Ponawiam moją prośbę dotyczącą udzielenia Waszej pomocy. Jestem studentką Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach na Wydziale Zdrowia Publicznego - kierunek dietetyka. Piszę pracę licencjacką na temat odżywiania kobiet w ciąży i do tego potrzebuje właśnie Waszej pomocy by móc ją ukończyć :)

Pomoc nie będzie wielka z waszej strony, ale dla mnie jakże potrzebna. Naprawdę czekam na dobre dusze, które zgodzą się pomóc. Proszę by zgłosiły się do mnie wiadomością na adres e-mail: aska9326@wp.pl

Mam nadzieję, że moja prośba nie pozostanie bez reakcji z Waszej strony ;)

Udaje mi się jeszcze dopiąć w spodnie, więc nie jest tak źle :-) nawet udaje mi się w nich wytrzymać chociaż i tak wybieram już te nieco luźniejsze.

U mnie pierwsza ciaza nie byla widoczna przez pierwsze 5 miesiecy. Musialam wypinac brzuch, zeby chociaz bylo widac zarys;) jak pojechalam do porodu to uwierzyc nie chcialy ze to juz 37 tydzien. A Synus do maluszkow nie nalezal. 3510g i 60cm :) Ciekawa jestem jak bedzie w tej ciazy.

Dziewczyny, jak dodac zdjecie z telefonu? :)

MalaMi ja tez musze gdzies spodnie ciazowe dorwac... tylko nie bardzo wiem gdzie w Ir.

Kubusiowa ja tez karty nie mam. Po za usg nie mialam wykonanego ani jednego badania.
Dopiero w przyszlym tyg mi siuski i krew zbadaja.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Manka spokojnej podrozy !! Fajnie ze w koncu pojdziesz zobaczyc dzidzi.
Volka o tym kto w ktorym tyg jest to juz nie ma co komentować, bo co lekarz i kalkulator to inaczej ; ) Ja mowie wg wymiarow z usg a ktore to zgadzają mi sie z OM.
MalaMi super okazja, pozazdrościć. Mnie juz wszystkie jeansy uwierają i ciesze sie ze idzie jesień czyli rajstopy+spodnice.

Cześć dziewczyny już dawno nie pisałam, dla mnie ta ciąża to poprostu jedna wielka zgroza;( Ja jestem już zmęczona najpierw pęknięcie w macicy, później problem z oddychaniem wysokie ciśnienie zawroty głowy i spanie po 4 teraz dziennie wreszcie wylądowałam w szpitalu bo myśleli że mam zator w sercu i stan przed zawałowy, ledwo wyszłam że szpitala i zaczął się ból spojenia łonowego. Czy tylko ja tak mam kurcze to dopiero 13 tydzień a ja mam 3 dzieci jeszcze i nie jestem w stanie nic zrobić. Jestem załamana;(

reklama
Natka matercare, H&M w nich znajdziesz ciążowe i są też na necie jakąś polka ma sklep internetowy i wysyła. Ja miałam na pierwszej wizycie w szpitalu mocz, krew, usg, wizytę z pielęgniarka a 2 tygodnie później będę miała wizytę z położna a kolejne naprzemiennie w szpitalu z lekarzem prowadzącym (zawsze sprawdzają mocz i ciśnienie i małe usg) i u gp

Do góry