reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja tak na chwilkę bo zasypiam. ..niedawno wróciliśmy wszystko dobrze maluch ma prawie 6 cm ale nie chciał się pokazać. Jutro napisze więcej. Dobranoc!

Olencja bardzo współczuję . Oby teraz było lepiej .. i zdrowiej !

Ja od 2 nie śpię . Noż po prostu nie mogę . Nie chce mi się ... super !

Cześć dziewczyny!

Pisze do was pierwszy raz, jednak nie ukrywam ze śledzę ten wątek juz dłużej ;) Jestem w 10t i 3dc, to moja pierwsza ciąża i powoli zaczynam się obawiać. Do tej pory miałam lekkie mdłości, bylam wiecznie zmęczona i spałam gdzie popadnie. Od 2 dni objawy ustąpiły tak nagle i czuje się znakomicie. Piersi bolą bez zmian. Czy waszym zdaniem powinnam się martwić? Tyle się naczytalam o obumarciu ciąży itd.. Dodam, że ciąża wg lekarza przebiega prawidłowo. Kolejna wizytę mam dopiero w połowie września, a ja zaczynam się coraz bardziej niepokoić...

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Witaj :) Ja jestem w 12 tc i 1d. W 10 mdlosci prawie calkiem przeszly. Czasem jak zjem cos bardziej tlustego zdarzy sie ze mam lekkie mdlosci. Piersi bola ale tez bywały dni że było zdecydowanie gorzej. W tamtym tygodniu byłam na kontroli i wszystko ok :) Teraz znów zdarzają sie zawroty głowy. Dolegliwosci znikaja i pojawiaja sie inne a dla niektorych ciaza to łaskawy czas i te objawy są "delikatne " :) Na pewno wszystko dobrze że dzidzusiem. Pamietaj że stres i nerwy są najgorsze dla maluszka.

reklama
Do góry