reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Edit ojej ząbkowanie, my czekamy na ostatnie 5 już kilka miesięcy i ich nie widać. Już zapomniałam jak to mieć ząbkujące dziecko :sorry:
Ja teraz miałam hiv, toxo, różyczkę, tsh, wr, wzw i nie pamiętam co jeszcze, w poprzedniej ciąży przy odebraniu wyniku grupy krwi kazali strzec jak oka w głowie, bo w szpitalach nie honorują ustnego oświadczenia o grupie krwi, a po co robić ileś tam razy skoro to się nie zmieni.

Arusiowa ja też nie narzekam na mojego doktorka, tylko usg mógłby robić częściej :sorry: Tym bardziej że ma w gabinecie, ale co zrobić jak się trzyma tego co nfz refunduje.

Balladyna, Sarna jeju u was już 15 tydzień, ale ten czas leci! Mi się okropnie dłużył 1 trymestr w 1 ciąży, teraz dłuży mi się tylko czas do wizyty :sorry:

Barbra wkleiłabyś jakiś ładny widoczek z wakacji :tak: Jej, ale mi się marzy takie błogie lenistwo, jedzenie podstawione pod nos, a nie, upały w betonowej okolicy i mordowanie się w kuchni ;-)

Co do cycków to po 1 ciąży też mam flaczki :sorry: Teraz nareszcie się znowu robią pełniejsze, nieważne że urosną tylko do c, ważne że mają inny kształt :sorry:
Kurczę jak tam was czytam o tym ciśnieniu to dochodzę do wniosku że najwyższa pora kupić ciśnieniomierz. Ja całe życie miałam ciśnienie o wartości o 10 niższej niż "standardowo", a teraz nie mierzyłam od dawna. Ale może coś w tym być, że jakiś dziwny dzień był wczoraj, bo i ja byłam bez sił ;-)

reklama
oczywiście ale na tel mam w tej chwili zdj z basenu później pstryk z balkonu i wrzucę :)

Załączniki

• 20150825_152156.jpg
    20150825_152156.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 63
barbra ale masz widoki, zazdroszczę:)

wczoraj rzeczywiście był kiepski dzień, pachwiny mnie tak ciągnęły, że pół dnia przeleżałam, a wieczorem jak ręką odjął i dziś już jest spokój. za to brzuch jeszcze bardziej się powiększył..chyba się wczoraj coś tam rozciągało

co do cycków to ja też się cieszę, że trochę urosły bo miałam B, a teraz skoczyło do C:) mogłoby już tak zostać.

ja dziś jak na szpilkach bo o 20.40 USG genetyczne, trzymajcie kciuki!

Mnie coś dzisiaj brzuch ciagnie po bokach. Zaczelismy 12 tc wiec dzidzuś rośnie jak szalony pewnie. Ja wczoraj byłam w HM i kupilam spodnie ciazowe ze 149 na 30 zl przecenione :o farcik. Cycki bola mniej ale z B skoczyły na C. Mężuś zachwycony :D

Dzastibasti nic nie kazali kontrolować. Ale tak jak juz wczesniej pisalam, w Norwegii do pewnego momentu wszystko olewaja.. u mnie juz 12 tydzien skonczony a nawet karty ciazy nie zalozyli ;)

Bardziej niz cisnienie to martwi mnie puls.. zawsze mialam w granicach 90 a teraz i do 110 potrafi podskoczyc. Tak wiec jak mam slabszy dzien to nic zrobic nie moge bo za chwile kolatanie serca, goraco, szum w uszach i mdleje... ojj ciezka jest ta ciaza :( ale w pierwszej do 14 tygodnia tez latwo nie bylo. Wiec pocieszam sie, ze jeszcze 2 tygodnie i wszystko minie :)

Mala_Mi_89 jaki fart! Ja sie na razie jeszcze za ciazowymi nie rozgladalam bo brzuch nadal plaski, ale jak sa takie wyprzedaze to chyba zajde na dzial Mama :)

sylvi1979 trzymam kciuki! :*

Mnie wczoraj wieczorem pobolewal dol brzucha, dzisiaj juz lepiej. Dzisiaj przyszla sukienka ciazowa, przesliczna tylko brzuchol musi urosnac :D
sylvi- && :)
Bar bra- piekne widoki

reklama
Mi wlasnie przyszedl list, ze pierwsze usg tutaj w uk mam 17 wrzesnia dopiero :D dobrze, ze za niedlugo w Polsce mam nadzieje sie dowiem cos, a tymczasem wlasnie sie pakuje i za niedlugo wyjezdzamy na lotnisko :) bede Was czytac na biezaca i dam znac po wizycie co i jak ;)

Do góry