reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Edit ojej ząbkowanie, my czekamy na ostatnie 5 już kilka miesięcy i ich nie widać. Już zapomniałam jak to mieć ząbkujące dziecko :sorry:
Ja teraz miałam hiv, toxo, różyczkę, tsh, wr, wzw i nie pamiętam co jeszcze, w poprzedniej ciąży przy odebraniu wyniku grupy krwi kazali strzec jak oka w głowie, bo w szpitalach nie honorują ustnego oświadczenia o grupie krwi, a po co robić ileś tam razy skoro to się nie zmieni.

Arusiowa ja też nie narzekam na mojego doktorka, tylko usg mógłby robić częściej :sorry: Tym bardziej że ma w gabinecie, ale co zrobić jak się trzyma tego co nfz refunduje.

Balladyna, Sarna jeju u was już 15 tydzień, ale ten czas leci! Mi się okropnie dłużył 1 trymestr w 1 ciąży, teraz dłuży mi się tylko czas do wizyty :sorry:

Barbra wkleiłabyś jakiś ładny widoczek z wakacji :tak: Jej, ale mi się marzy takie błogie lenistwo, jedzenie podstawione pod nos, a nie, upały w betonowej okolicy i mordowanie się w kuchni ;-)

Co do cycków to po 1 ciąży też mam flaczki :sorry: Teraz nareszcie się znowu robią pełniejsze, nieważne że urosną tylko do c, ważne że mają inny kształt :sorry:
Kurczę jak tam was czytam o tym ciśnieniu to dochodzę do wniosku że najwyższa pora kupić ciśnieniomierz. Ja całe życie miałam ciśnienie o wartości o 10 niższej niż "standardowo", a teraz nie mierzyłam od dawna. Ale może coś w tym być, że jakiś dziwny dzień był wczoraj, bo i ja byłam bez sił ;-)

reklama
oczywiście ale na tel mam w tej chwili zdj z basenu później pstryk z balkonu i wrzucę :)

Załączniki

• 20150825_152156.jpg
    20150825_152156.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 65
barbra ale masz widoki, zazdroszczę:)

wczoraj rzeczywiście był kiepski dzień, pachwiny mnie tak ciągnęły, że pół dnia przeleżałam, a wieczorem jak ręką odjął i dziś już jest spokój. za to brzuch jeszcze bardziej się powiększył..chyba się wczoraj coś tam rozciągało

co do cycków to ja też się cieszę, że trochę urosły bo miałam B, a teraz skoczyło do C:) mogłoby już tak zostać.

ja dziś jak na szpilkach bo o 20.40 USG genetyczne, trzymajcie kciuki!

Mnie coś dzisiaj brzuch ciagnie po bokach. Zaczelismy 12 tc wiec dzidzuś rośnie jak szalony pewnie. Ja wczoraj byłam w HM i kupilam spodnie ciazowe ze 149 na 30 zl przecenione :o farcik. Cycki bola mniej ale z B skoczyły na C. Mężuś zachwycony :D

Dzastibasti nic nie kazali kontrolować. Ale tak jak juz wczesniej pisalam, w Norwegii do pewnego momentu wszystko olewaja.. u mnie juz 12 tydzien skonczony a nawet karty ciazy nie zalozyli ;)

Bardziej niz cisnienie to martwi mnie puls.. zawsze mialam w granicach 90 a teraz i do 110 potrafi podskoczyc. Tak wiec jak mam slabszy dzien to nic zrobic nie moge bo za chwile kolatanie serca, goraco, szum w uszach i mdleje... ojj ciezka jest ta ciaza :( ale w pierwszej do 14 tygodnia tez latwo nie bylo. Wiec pocieszam sie, ze jeszcze 2 tygodnie i wszystko minie :)

Mala_Mi_89 jaki fart! Ja sie na razie jeszcze za ciazowymi nie rozgladalam bo brzuch nadal plaski, ale jak sa takie wyprzedaze to chyba zajde na dzial Mama :)

sylvi1979 trzymam kciuki! :*

Mnie wczoraj wieczorem pobolewal dol brzucha, dzisiaj juz lepiej. Dzisiaj przyszla sukienka ciazowa, przesliczna tylko brzuchol musi urosnac :D
sylvi- && :)
Bar bra- piekne widoki

reklama
Mi wlasnie przyszedl list, ze pierwsze usg tutaj w uk mam 17 wrzesnia dopiero :D dobrze, ze za niedlugo w Polsce mam nadzieje sie dowiem cos, a tymczasem wlasnie sie pakuje i za niedlugo wyjezdzamy na lotnisko :) bede Was czytac na biezaca i dam znac po wizycie co i jak ;)

Do góry