reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja dopiero 12 tc a brzusio już odstaje. No ale to chyba tez wina mojego wzrostu i wagi. W swoje jeansy mieszcze sie z ledwoscia wiec juz ich nie nosze. Narazie smigam w sukienkach w ktore tez juz sie przestaje miescic bo cycki urosły.

reklama
bar bra widoki piękne!!!! I jaka trawa zielona :szok: U nas tak wszystko posuszyło ostatnio, że siano wszędzie zamiast trawy, zapomniałam jak wygląda trawa prawdziwa ;-) A na tej pierwszej fotce to się chyba jakimś cudem kawałek twojego tankini wkręciło, co ? ;-)

mantka spokojnej podróży!!

A ja wybywam na spontaniczny ostatni wakacyjny weekend nad jeziorko w okolice Augustowa :-D

Barbra ale tam fajnie :tak: Aż się rozmarzyłam. U nas póki co zachmurzone niebo i duchota :sorry:

Sylvi Kciuki za wizytę, ciekawe czy uda się podejrzeć malucha ;-)

Mała_Mi wow jaka okazja! Akurat miałam w planach pojawienie się w centrum handlowym, to wiem gdzie zaglądać po spodnie :rofl2: Może się coś trafi

KubusiowaMama ja też jeszcze bez karty ciąży :sorry: Ale jak wszystko będzie ok to za tydzień powinni założyć

Manka czekamy na wieści ;-)

Arusiowa miłego wyjazdu :tak: Ja też myślałam o weekendowym wypadzie nad jezioro, ale to już chyba nie na moje siły :sorry: Ostatnim razem strasznie mnie wymęczyła droga :zawstydzona/y:

Co do brzucha ja mam rano standardową oponkę, której nie da się wciągnąć, za to wieczorem hulaj dusza, muszę chyba się zmusić do zrobienia fotki żeby pokazać różnicę :sorry: Rano normalne spodnie mi aż tak nie przeszkadzają, ale od późnego popołudnia tylko marzę aby wskoczyć w dresy :sorry:

Witam wszystkie Panie :)

Ponawiam moją prośbę dotyczącą udzielenia Waszej pomocy. Jestem studentką Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach na Wydziale Zdrowia Publicznego - kierunek dietetyka. Piszę pracę licencjacką na temat odżywiania kobiet w ciąży i do tego potrzebuje właśnie Waszej pomocy by móc ją ukończyć :)

Pomoc nie będzie wielka z waszej strony, ale dla mnie jakże potrzebna. Naprawdę czekam na dobre dusze, które zgodzą się pomóc. Proszę by zgłosiły się do mnie wiadomością na adres e-mail: aska9326@wp.pl

Mam nadzieję, że moja prośba nie pozostanie bez reakcji z Waszej strony ;)

Udaje mi się jeszcze dopiąć w spodnie, więc nie jest tak źle :-) nawet udaje mi się w nich wytrzymać chociaż i tak wybieram już te nieco luźniejsze.

U mnie pierwsza ciaza nie byla widoczna przez pierwsze 5 miesiecy. Musialam wypinac brzuch, zeby chociaz bylo widac zarys;) jak pojechalam do porodu to uwierzyc nie chcialy ze to juz 37 tydzien. A Synus do maluszkow nie nalezal. 3510g i 60cm :) Ciekawa jestem jak bedzie w tej ciazy.

Dziewczyny, jak dodac zdjecie z telefonu? :)

MalaMi ja tez musze gdzies spodnie ciazowe dorwac... tylko nie bardzo wiem gdzie w Ir.

Kubusiowa ja tez karty nie mam. Po za usg nie mialam wykonanego ani jednego badania.
Dopiero w przyszlym tyg mi siuski i krew zbadaja.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Manka spokojnej podrozy !! Fajnie ze w koncu pojdziesz zobaczyc dzidzi.
Volka o tym kto w ktorym tyg jest to juz nie ma co komentować, bo co lekarz i kalkulator to inaczej ; ) Ja mowie wg wymiarow z usg a ktore to zgadzają mi sie z OM.
MalaMi super okazja, pozazdrościć. Mnie juz wszystkie jeansy uwierają i ciesze sie ze idzie jesień czyli rajstopy+spodnice.

Cześć dziewczyny już dawno nie pisałam, dla mnie ta ciąża to poprostu jedna wielka zgroza;( Ja jestem już zmęczona najpierw pęknięcie w macicy, później problem z oddychaniem wysokie ciśnienie zawroty głowy i spanie po 4 teraz dziennie wreszcie wylądowałam w szpitalu bo myśleli że mam zator w sercu i stan przed zawałowy, ledwo wyszłam że szpitala i zaczął się ból spojenia łonowego. Czy tylko ja tak mam kurcze to dopiero 13 tydzień a ja mam 3 dzieci jeszcze i nie jestem w stanie nic zrobić. Jestem załamana;(

reklama
Natka matercare, H&M w nich znajdziesz ciążowe i są też na necie jakąś polka ma sklep internetowy i wysyła. Ja miałam na pierwszej wizycie w szpitalu mocz, krew, usg, wizytę z pielęgniarka a 2 tygodnie później będę miała wizytę z położna a kolejne naprzemiennie w szpitalu z lekarzem prowadzącym (zawsze sprawdzają mocz i ciśnienie i małe usg) i u gp

Do góry