reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Siwa może być że jakiś mięsień, ale nigdy mi się tak nie zdarzyło :sorry:

Chrobek gratuluję udanej wizyty, na następnej to już pewnie będzie genetyczne usg?

Ironia ja chyba zostanę przy łóżeczku, mamy jeszcze leżaczek bujaczek z funkcją kołyski, rozkładany na płasko, mała w dzień sobie w nim usypiała w salonie :tak:

Fruzka są piwa bezalkoholowe, ale ponoć to nie to samo :sorry: Kiedyś miałam okazję spróbować bezalkoholowego wina i szampana, blee jakie to było niedobre

U mnie mdłości się rozkręcają, tylko patrzeć :wściekła/y: Jeszcze kilka dni temu jadłam jakbym nie widziała jedzenia z tydzień, a teraz ledwo w siebie wmuszam :zawstydzona/y: No patrzę na ulubioną czekoladę i już mnie mdli. Już widzę powtórkę z rozrywki przy gotowaniu, ech, to była katorga

reklama
e tam bez alkoholowe jak dla mnie tak jak oranżada bleeeee..... tyle mego że mi się chce :-p zaczeły mi smakować słodycze eh a nie przepadałam za nimi

ja piję bezalkoholowe lech free jest dobry ale najlepsze są piwa Bavaria polecam :-)

Ostatnia edycja:
Dziekuje dziewczyny za odpowiedzi :) wzielam paracetamol, ale nie pomogl. Dzisiaj wybralam sie do lekarza bo juz ciezko funkcjonowac. No i diagnoza-podejrzenie hipoglikemii. Czy ktoras z Was miala moze z tym stycznosc?

czesc a może idź się zapisać z nfz do gina i niech on da Ci skierowanie a chodż sobie nadal prv, ja tak zrobiłam chodzę prywatnie do gina ale po skierowania na badania ide z nfz bo po co mam płacić ;)

Ja nie wiem czy te skierowania to od endokrynologa nie muszą być.. a ta moja ginekolog ma ta specjalizacje też. A co do diety to ja nawet się nie ważyłam ile ważę hehe ☺

Ironka, ja również zastanawiam sie nad tym koszem/kolyska. Zobaczymy. Mama dla mnie i dla siostry miała kolyske i sobie bardzo chwaliła.
Chrobek ale masz juz dużego malucha :-) super! :-)
Mi tez się czasami piwa chce, albo papierosów jak widzę kogoś, ale uciekam wtedy z pomieszczenia bo wiem,ze nie wolno :-)

ponoć tydzień do tyłu, więc tragedii nie ma, ale przeczytałam już cały internet :-p , głowa mi pęka i się boję zwłaszcza że staraliśmy się 1,5 roku :-(

ja Ci powiem tak ja byłam na 1 badaniu w niby 5tc, nie było widać nic nawet pęcherzyka nic Lekarz mnie uspokoił i powiedział że mam spokojnie czekać za 2 tyg przyjść, bo mogła się owulacja opóźnić i ciąża jest zbyt młoda, i tak się okazało poszła za 2 tyg i było już widać bicie serca, także głowa do góry :biggrin2:

Witajcie .U mnie dzis leje .Pogoda paskudna . Glowa boli jak diabli . Zjadlam sniadanko i tak caly czas poleguje sobie . W srode wizyta u lekarza. Oby bylo dobrze wszystko .

Lewusek trzymam kciuki :-) u mnie dopiero w piatek, i bardzo sie stresuje bo piersi przestaly bolec, podbrzusze tez, tylko czasami mnie zemdli...

reklama
Czesc dziewczyny ;)
Ja dalej bez objawow, bez mdlosci, jadlowstreru itd. Tylko piersi bola non stop.. Wizyta dopiero za poltora tygodnia wiec dalej zyje w niepewnosci .. :)
Ja mysle nad kupnem kolyski bo bez problemu wstawie ja obok mojego lozka, bez robienia przemeblowania, jak chcialabym wlozyc lozeczko to musialabym sie namanewrowac :p
Alez Wam zazdroszcze tych duzych fasolek ! 2 cm to juz sporo :D Oby u mnie tez sie okazalo, ze sobie plywa cale i zdrowe ;)
Pogoda jak zwykle, wczoraj byla tragiczna, nie dalo sie wyjsc z domu bo byl weekend, dzis trzeba isc do pracy to pogoda piekna. I tak co tydzien :D

Do góry