reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Cześć dziewczyny,

ja już po badaniach krwi, nie było tak strasznie, zapłacilam 98 zł, jedno było darmowe;)

Nareszcie trochę lepiej się czuje, oby tak zostało, wczoraj prawie cały dzień przeleżałam.

Witam nowe mamusie:)
Chrobek, udanej wizyty!
Ja czekam do soboty, już niedaleko, oby tylko fasolka się pokazała..

reklama
Chrobek super wieści, duża już twoja fasolka :)

Sylvi dobrze, że już lepiej się czujesz i masz badania za sobą :) chociaż niemało kosztowały. Ja na badania krwi idę w sobotę, bo 04.08 mam wizytę.

chrobek, super:) duża już twoja fasolka.

no badania niestety tanie nie są, ale i tak chyba mniej zapłaciłam niż w pierwszej ciązy bo przed pierwsza wizytą u gina rodzinny dał mi skierowanie na to co nfz refunduje

Ja bym chciała stówe płacić za badania .. teraz muszę zrobić na tarczyce komplet to wyniesie mnie z 250 minimum .. wrr no ,ale trzeba.

dzien dobry laski ale napisałyscie duzo postów :D

jesli chodzi o wózek to my mamy x landera i zdecydowanie mogę polecić zwłaszcza jak w mieście macie nierówne chodniki :) duże pompowane kółka i fajne amortyzatory :)
Ja przepatrzyłam co mam a czego nie i nie jest źle, : wózek jest, laktator, ubranka, pościele, prześcieradła, foteliki brakuje mi tylko łóżeczka i materacyka jakiś popierdółek :)

czy ktoś z was rozważa opcję z koszem mojżesza? czy tylko łożeczko? :) :sorry:

u mnie obajwy standardowe boobsy bolą, mdłości są, brzuch ciągnie jak się przegonię :) dzis zaczynam lekko ćwiczyć pilates :) póki co na wasze minus 1,5 kg i mam nadzieje ze jeszcze poleci - dietkę pilnuję chociaż taak mnie ciągnie do różnych niezdrowych rzeczy eh... :baffled:
a tu totalny zakaz na zachcianki :(

reklama
Cześć wszystkim, niezła produkcja tu od rana :)

Ja miałam Jedo Fyn i był ok, oprócz tego ze duzy. Za to do smigania po lesie dobry. Teraz jeszcze się nie rozglądam. Tamten oczywiście sprzedaliśmy, tak jak i resztę gadżetów.

Ironia ja planuję taki koszyk-kołyskę kupic. Przy pierwszym dziecku byłam zadowolona.

Do góry