reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

Barbra a gdzie ty pracujesz??
U mnie też są pakiety socjalne ale nie chce mi się zbierać faktur i potem wypełniać papierów i jeździć ponad 70 km zeby im złożyć je..

reklama
U nas tez grudzien masakra. Mikołaj,9 grudnia urodziny chlopakow,swieta no i teraz jeszcze wozek chcielismy kupic. Masakra ogolnie :/. Chrobek niby refundowane a polowa dentystow tego nie wie albo sie wymiguje. Mi dwoch odmowilo :/. Chrobek w 25 moje dziecie wazylo niby 870 i wyszlo,ze jest ciut za duze,wiec Twoje chyba w sam raz.

Dziekuje dziewczyny za mile przyjecie :happy: postaram sie jakos wdrozyc w wasze tematy, mam nadzieje, ze mi sie uda :-)

Co do twardnien brzucha to mialam ten problem jakis miesiac temu, ale gin kazal zrobic posiew z moczu w ktorym wyszly mi bakterie, dostalam antybiotyk i przeszlo, bakterii juz nie bylo w posiewie, ale w moczu ogólnym ciagle mi one wychodzily do tego jeszcze zaczal mnie czesto bolec brzuch po sikaniu, wiec gin mi zrobil posiew z pochwy, bo stwierdzil, ze tam moze byc cos nie tak heh i mial racje, bo tam mialam az trzy bakterie :baffled: normalnie cale zoo zahodowalam :baffled: wzielam w miedzy czasie macmirror i troche przeszlo, brzuch mi juz nie twardnieje, ale dalej mam ten bol po sikaniu :baffled: jutro odbiore wynik kolejnego posiewu i zobaczymy czy cos tam jeszcze jest ...

Co do przygotowan do Swiat to niestety jestem zdana na meza i on bedzie musiec porobic porzadki, troche mi juz siostra pomogla tez bo chociaz mi pomyla okna i firanki powiesila :happy:

Volka ponoć moje w normie jest.

Dziś dzwonili ode mnie z pracy bym podjechala po paczkę dla Hani i kartę płatniczą, a na niej 700 zł.

Byłam u lekarza z tymi skurczami sprawdził szyjkę powiedział ze nie ma powodów do niepokoju tylko żeby brać magnez i jak już dzisiaj wzięłam od razu dwa to jakoś chyba mniej na wieczór tych skurczy:) także jestem dobrej myśli, pozwolił chodzić do pracy jak infekcja ustąpi i skurczy będzie mało to wrócę tez na basen bo do tej pory chodziłam 2-3 razy w tygodniu. Bar bra ale Twój Grześ duży! Super! Może masz jakąś specjalna dietę żeby tak rósł? :)
Młoda mama uważaj na siebie schodzebie ze schodów podobno jest niedobre na szyję jak kobiety pod koniec ciąży chcą przyspieszyć poród to podobno schodzą po schodach ;)

Mnie nieco dziwi ta waga Grzesia... 1400 to dość dużo ale skoro sprawdzał i potwierdzał to widać ok

Ja jutro jadę zawieźć zwolnienie i odebrać paczkę.. a bony u nas do wypłaty dodają..
A że oboje z mężem pracujemy w jednej firmie choć w dwóch różnych końcach województwa to paczki mamy dwie.. a w przyszłym roku to już hurtowo 4 będą..:D

Ostatnia edycja:
Isia ja zakupiłam podane 2 częściowa grzebień i szczotke małej gwiazki na ścianę :D i tyle właściwie... mam listę zrobiona co mi trzeba Ale jakos nie mam weny szukać muszę tak raz a porządnie usiąść... tyle ze bez komody nie mam co zamawiac bo wszystko mam na podłodze w reklamowkach :(

A my żadnych paczek nie mamy niestety :D za młodu Tata z kopalnii paczki mial a mama od siebie z pracy a ja swojemu dziecku bede musiala robic sama jakies zeby nie było poszkodowane

No mi też ciężko w to uwierzyć ale powiedział że sprawdził hmmm ciekawe
Fanti ja pracuje w Leroy Merlin od 9 lat :p i tak mnie docenili super podwyżka jestem jedynym pracownikiem u siebie na sklepie z takim stażem nawet wśród kierowników
Ja się też klade bo coś mnie brzuszek pobolewa a na dodatek jak zaaplikowalam te tabletki które dostalam to zaczęła lekko podkrwawiac :( mam nadzieję że to nic powaznego

reklama
Fanti, ale masz fajnie z tymi paczkami. U mnie Christmas party za tydz , potem christmas dinner i jak zapłacę to jakaś paczka może też będzie
barbra może jeszcze pierwsza urodzisz!!
Zdrówka kochana odpoczywaj. Moja koleżanka z którą rozmawialam też miała lekkie krwawienia, a jest na podobnym etapie, ma mały brzuszek i położna stwierdziła że to naczynka pękają. Więc wszystko ok. u Ciebie może być podobnie jesteś drobna a Grzesio duży i uciska. Odpoczywaj!!
My choinke bedziemy pewnie ubierac kilka dni przed świętami.
A w przyszlym tyg christmas concert

Do góry